Kissamos
Izravno putovanje do Antikythira trajekt
Antikythira
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kissamos do Antikythira?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kissamos - Antikythira? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kissamos do Antikythira zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kissamos do Antikythira može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kissamos do Antikythira bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kissamos Antikythira prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kissamos i Antikythira, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kissamos - Antikythira

Polazna luka
Kissamos
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Antikythira
Grčka
Atika
Udaljenost
54 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kissamos Antikythira: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kissamos do Antikythira pronaći ćete karte između 10 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 69 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kissamos Antikythira je 40 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kissamos do Antikythira je 1 sati 48 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati da stignu do Antikythira, dok će najbrži brodovi stići u Antikythira za 1 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kissamos u 08:15. Posljednji brod za Antikythira napušta luku Kissamos u 11:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kissamos Antikythira
40 €
Raspon cijena trajekta Kissamos Antikythira (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
10 € - 69 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kissamos Antikythira
1 sati 48 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Antikythira
08:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Antikythira
11:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Antikythira
10:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Antikythira
12:45

Zašto ići trajektom iz Kissamos u Antikythira?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kissamos do Antikythira može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Antikythira. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kissamos-Antikythira idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Kissamos na trajektu Sea Jets ili Lane Sea Lines koji će 54 km do Antikythira putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Antikythira!
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Kissamos do Antikythira, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Antikythira. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Sea Jets ili Lane Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Kissamos Antikythira, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Sea Jets ili Lane Sea Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kissamos i Antikythira?

Ako želite putovati između Kissamos i Antikythira trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Kissamos Antikythira
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Antikythira i rezervirati kartu za Sea Jets između Kissamos i Antikythira. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Antikythira
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kissamos i Antikythira. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Antikythira i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kissamos i Antikythira. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kissamos? Gdje brodovi stižu u Antikythira?

Polazna luka u Kissamos

Trajekti Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Antikythira iz sljedećih luka Kissamos:

Kissamos
Kartica

Luka dolaska u Antikythira

Brodovi Lane Sea Lines ili Sea Jets stižu u Antikythira iz sljedećih luka:

Antikythira
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Kissamos i Antikythira: Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Lane Sea Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Kissamos i Antikythira prijeći ćete 54 km.

Za vožnju brodom od Kissamos do Antikythira možete pronaći cijene između 10 € za najnižu i 69 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 40 €.

Prvi brod polazi u 08:15 za Antikythira iz luke Kissamos.

Posljednji brod za Antikythira obično isplovljava u 11:00 iz luke Kissamos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska