Kimolos
Izravno putovanje do Sikinos trajekt
Sikinos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kimolos do Sikinos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kimolos - Sikinos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kimolos do Sikinos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kimolos do Sikinos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kimolos do Sikinos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kimolos Sikinos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kimolos i Sikinos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kimolos - Sikinos

Polazna luka
Kimolos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Sikinos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
50 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kimolos Sikinos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kimolos do Sikinos pronaći ćete karte između 8 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 8 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kimolos Sikinos je 8 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kimolos do Sikinos je 2 sati 12 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Sikinos, dok će najbrži brodovi stići u Sikinos za 2 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kimolos u 08:05. Posljednji brod za Sikinos napušta luku Kimolos u 08:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kimolos Sikinos
8 €
Raspon cijena trajekta Kimolos Sikinos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
8 € - 8 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kimolos Sikinos
2 sati 12 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sikinos
08:05
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Sikinos
08:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sikinos
10:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Sikinos
10:30

Zašto ići trajektom iz Kimolos u Sikinos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kimolos do Sikinos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sikinos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kimolos-Sikinos idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Kimolos do Sikinos. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Kimolos Sikinos na trajektu ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Kimolos Sikinos, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries na udaljenosti od 50 km koja dijeli Kimolos i Sikinos bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Kimolos Sikinos prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Kimolos i Sikinos?

Ako želite putovati između Kimolos i Sikinos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Kimolos Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Kimolos-Sikinos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kimolos-Sikinos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Kimolos i Sikinos. Više informacija o ANEK Lines
Hellenic Seaways Kimolos Sikinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kimolos-Sikinos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kimolos i Sikinos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Sikinos iz Kimolos, a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 20 min
1 prelazaka tjedno
Zante Ferries Kimolos Sikinos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kimolos-Sikinos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Kimolos i Sikinos. Zante Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Sikinos iz Kimolos, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Zante Ferries
2 sati 10 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kimolos? Gdje brodovi stižu u Sikinos?

Polazna luka u Kimolos

Trajekti ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries polaze za Sikinos iz sljedećih luka Kimolos:

Kimolos
Kartica

Luka dolaska u Sikinos

Brodovi Zante Ferries, Hellenic Seaways ili ANEK Lines stižu u Sikinos iz sljedećih luka:

Sikinos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kimolos do Sikinos, trebat će vam najmanje 2 sati 10 min da prijeđete 50 km između Kimolos i Sikinos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kimolos i Sikinos) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Hellenic Seaways i Zante Ferries). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Kimolos i Sikinos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kimolos i Sikinos: ANEK Lines, Hellenic Seaways i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kimolos Sikinos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kimolos i Sikinos prijeći ćete 50 km.

Za vožnju brodom od Kimolos do Sikinos možete pronaći cijene između 8 € za najnižu i 8 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 8 €.

Prvi brod polazi u 08:05 za Sikinos iz luke Kimolos.

Posljednji brod za Sikinos obično isplovljava u 08:10 iz luke Kimolos.

Vaše iskustvo prijelaza Kimolos Sikinos

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Kimolos Sikinos prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Kimolos do izlaska u Sikinos. Također ćete pronaći praktične informacije o Kimolos i Sikinos.

Ukrcaj u Kimolos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Kimolos Sikinos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Kimolos / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Kimolos. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Kimolos Sikinos / U Kimolos predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Zante Ferries, Hellenic Seaways ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Kimolos. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Sikinos / S trajektnog terminala Kimolos bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kimolos i Sikinos

Na brodu ANEK Lines, Hellenic Seaways ili Zante Ferries svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Sikinos, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Sikinos:

  • Trajekt ulazi u luku Sikinos / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Sikinos s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Sikinos.
  • Siđite s broda i istražite Sikinos / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. Carinska provjera ne može se isključiti u Sikinos. Napokon, napustite luku i Sikinos vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska