Kefalonia
Izravno putovanje do Kyllini trajekt
Kyllini
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kefalonia do Kyllini?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kefalonia - Kyllini? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kefalonia do Kyllini zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kefalonia do Kyllini može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kefalonia do Kyllini bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kefalonia Kyllini prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kefalonia i Kyllini, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kefalonia - Kyllini

Polazna luka
Kefalonia
Grčka
Jonski otoci
Luka dolaska
Kyllini
Grčka
Zapadna Grčka
Udaljenost
59 km
Trajektne tvrtke
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kefalonia Kyllini: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kefalonia do Kyllini pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 72 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kefalonia Kyllini je 43 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kefalonia do Kyllini je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 30 min da stignu do Kyllini, dok će najbrži brodovi stići u Kyllini za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kefalonia u 04:45. Posljednji brod za Kyllini napušta luku Kefalonia u 15:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kefalonia Kyllini
43 €
Raspon cijena trajekta Kefalonia Kyllini (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 72 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kefalonia Kyllini
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kyllini
04:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kyllini
15:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kyllini
06:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kyllini
16:30

Zašto ići trajektom iz Kefalonia u Kyllini?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kefalonia do Kyllini može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kyllini. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kefalonia-Kyllini idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Kefalonia Kyllini je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Kyllini stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Kefalonia Kyllini, od ukrcaja u luci Kefalonia do iskrcaja u Kyllini, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Kefalonia Kyllini, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kefalonia i Kyllini?

Ako želite putovati između Kefalonia i Kyllini trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ionan Ferries Kefalonia Kyllini
Ionan Ferries
Tvrtka Ionan Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kefalonia i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kefalonia-Kyllini i rezervirati kartu za Ionan Ferries između Kefalonia i Kyllini. Više informacija o Ionan Ferries
Ionian Group Kefalonia Kyllini
Ionian Group
Tvrtka Ionian Group osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kefalonia i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kefalonia-Kyllini i rezervirati kartu za Ionian Group između Kefalonia i Kyllini. Više informacija o Ionian Group
Kefalonian Lines Kefalonia Kyllini
Kefalonian Lines
Tvrtka Kefalonian Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kefalonia i Kyllini. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kefalonia-Kyllini i rezervirati kartu za Kefalonian Lines između Kefalonia i Kyllini. Kefalonian Lines ima 3 prelazaka dnevno u Kyllini iz Kefalonia, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Kefalonian Lines
1 sati 20 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Kefalonia? Gdje brodovi stižu u Kyllini?

Polazna luka u Kefalonia

Trajekti Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines polaze za Kyllini iz sljedećih luka Kefalonia:

Poros
Kartica
Argostoli
Kartica
Poros (Kefalonia)
Kartica

Luka dolaska u Kyllini

Brodovi Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries stižu u Kyllini iz sljedećih luka:

Kyllini
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kefalonia do Kyllini, trebat će vam najmanje 1 sati 20 min da prijeđete 59 km između Kefalonia i Kyllini.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kefalonia i Kyllini) i trajektnoj tvrtki (Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Kefalonia i Kyllini.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kefalonia i Kyllini: Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kefalonia Kyllini, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kefalonia i Kyllini prijeći ćete 59 km.

Za vožnju brodom od Kefalonia do Kyllini možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 72 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 43 €.

Prvi brod polazi u 04:45 za Kyllini iz luke Kefalonia.

Posljednji brod za Kyllini obično isplovljava u 15:00 iz luke Kefalonia.

Doživite iskustvo prijelaza između Kefalonia i Kyllini

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Kefalonia i Kyllini. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Kefalonia do iskrcaja u Kyllini kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kefalonia i Kyllini.

Ukrcaj u Kefalonia

Prije nego što započne putovanje trajektom Kefalonia Kyllini, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Kefalonia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Kefalonia. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Kefalonia Kyllini / U Kefalonia predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries na trajektnom terminalu Kefalonia. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Kyllini / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Kefalonia koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kefalonia i Kyllini

Na brodu Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Kyllini

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kyllini:

  • Trajekt ulazi u luku Kyllini / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Kyllini.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kyllini.
  • Siđite s broda i Kyllini je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Kyllini može vas provesti kroz kontrolu. Napokon, napustite luku i Kyllini vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska