Kavala
Izravno putovanje do Lemnos trajekt
Lemnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kavala do Lemnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kavala - Lemnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kavala do Lemnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kavala do Lemnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kavala do Lemnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kavala Lemnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kavala i Lemnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kavala - Lemnos

Polazna luka
Kavala
Grčka
Luka dolaska
Lemnos
Grčka
Udaljenost
129 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kavala Lemnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kavala do Lemnos pronaći ćete karte između 17 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 101 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kavala Lemnos je 48 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kavala do Lemnos je 3 sati 50 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 30 min da stignu do Lemnos, dok će najbrži brodovi stići u Lemnos za 3 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kavala u 01:00. Posljednji brod za Lemnos napušta luku Kavala u 23:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kavala Lemnos
48 €
Raspon cijena trajekta Kavala Lemnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
17 € - 101 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kavala Lemnos
3 sati 50 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lemnos
01:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lemnos
23:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lemnos
00:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lemnos
23:59

Zašto ići trajektom iz Kavala u Lemnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kavala do Lemnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lemnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kavala-Lemnos idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Na brodu Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Kavala i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Lemnos. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Lemnos jer je iskustvo tako ugodno!
Za brižno osoblje
Tijekom cijelog putovanja od Kavala do Lemnos, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Kavala-Lemnos mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Kavala Lemnos na Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kavala i Lemnos?

Ako želite putovati između Kavala i Lemnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Kavala Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lemnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kavala i Lemnos. Hellenic Seaways ima 10 prelazaka tjedno u Lemnos iz Kavala, a vrijeme putovanja je 3 sati. Više informacija o Hellenic Seaways
3 sati
10 prelazaka tjedno
Sea Jets Kavala Lemnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lemnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Kavala i Lemnos. Više informacija o Sea Jets
Aegean Sea Lines Kavala Lemnos
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kavala i Lemnos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lemnos i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Kavala i Lemnos. Više informacija o Aegean Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kavala? Gdje brodovi stižu u Lemnos?

Polazna luka u Kavala

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines polaze za Lemnos iz sljedećih luka Kavala:

Kavala
Kartica

Luka dolaska u Lemnos

Brodovi Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lemnos iz sljedećih luka:

Limnos (Myrina)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kavala do Lemnos, trebat će vam najmanje 3 sati da prijeđete 129 km između Kavala i Lemnos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kavala i Lemnos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Kavala i Lemnos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kavala i Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kavala Lemnos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kavala i Lemnos prijeći ćete 129 km.

Za vožnju brodom od Kavala do Lemnos možete pronaći cijene između 17 € za najnižu i 101 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 48 €.

Prvi brod polazi u 01:00 za Lemnos iz luke Kavala.

Posljednji brod za Lemnos obično isplovljava u 23:00 iz luke Kavala.

Kako se odvija trajektni prijelaz Kavala Lemnos?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Kavala i Lemnos. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Kavala Lemnos na trajektima Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Kavala do iskrcaja u Lemnos. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kavala i Lemnos.

Polazak trajektom iz Kavala

Prije nego što započne putovanje trajektom Kavala Lemnos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Kavala / Morate stići u luku Kavala dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Kavala Lemnos / Idite do šaltera Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Kavala kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Lemnos / Na trajektnom terminalu Kavala emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Kavala Lemnos trajekta

Na brodu Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Lemnos je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Lemnos:

  • Približavanje luci Lemnos / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Lemnos.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Kavala u Lemnos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Lemnos.
  • Siđite s broda i Lemnos je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Lemnos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Lemnos počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska