Kavala
Izravno putovanje do Lavrio trajekt
Lavrio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kavala do Lavrio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kavala - Lavrio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kavala do Lavrio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kavala do Lavrio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kavala do Lavrio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kavala Lavrio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kavala i Lavrio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kavala - Lavrio

Polazna luka
Kavala
Grčka
Luka dolaska
Lavrio
Grčka
Atika
Udaljenost
360 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
14 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kavala Lavrio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kavala do Lavrio pronaći ćete karte između 55 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 230 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kavala Lavrio je 142 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kavala do Lavrio je 16 sati. Najsporijim trajektima trebat će 18 sati 45 min da stignu do Lavrio, dok će najbrži brodovi stići u Lavrio za 14 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kavala u 09:00. Posljednji brod za Lavrio napušta luku Kavala u 18:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kavala Lavrio
142 €
Raspon cijena trajekta Kavala Lavrio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
55 € - 230 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kavala Lavrio
16 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lavrio
09:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lavrio
18:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lavrio
06:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lavrio
23:30

Zašto ići trajektom iz Kavala u Lavrio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kavala do Lavrio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lavrio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kavala-Lavrio idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Kavala Lavrio opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Lavrio stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Uzmite neograničen broj vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Kavala ukrcate na trajekt Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Lavrio. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Lavrio.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Kavala do Lavrio, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kavala i Lavrio?

Ako želite putovati između Kavala i Lavrio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Kavala Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lavrio i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kavala i Lavrio. Hellenic Seaways ima 4 prelazaka tjedno u Lavrio iz Kavala, a vrijeme putovanja je 14 sati. Više informacija o Hellenic Seaways
14 sati
4 prelazaka tjedno
Sea Jets Kavala Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lavrio i rezervirati kartu za Sea Jets između Kavala i Lavrio. Više informacija o Sea Jets
Aegean Sea Lines Kavala Lavrio
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kavala i Lavrio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kavala-Lavrio i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Kavala i Lavrio. Više informacija o Aegean Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kavala? Gdje brodovi stižu u Lavrio?

Polazna luka u Kavala

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines polaze za Lavrio iz sljedećih luka Kavala:

Kavala
Kartica

Luka dolaska u Lavrio

Brodovi Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lavrio iz sljedećih luka:

Lavrio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kavala do Lavrio, trebat će vam najmanje 14 sati da prijeđete 360 km između Kavala i Lavrio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kavala i Lavrio) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Kavala i Lavrio.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kavala i Lavrio: Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kavala Lavrio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kavala i Lavrio prijeći ćete 360 km.

Za vožnju brodom od Kavala do Lavrio možete pronaći cijene između 55 € za najnižu i 230 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 142 €.

Prvi brod polazi u 09:00 za Lavrio iz luke Kavala.

Posljednji brod za Lavrio obično isplovljava u 18:00 iz luke Kavala.

Kako se odvija trajektni prijelaz Kavala Lavrio?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Kavala i Lavrio. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Kavala do izlaska u Lavrio. Također ćete pronaći praktične informacije o Kavala i Lavrio.

Ukrcaj u Kavala

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Kavala Lavrio:

  • Vrijeme dolaska u luku Kavala / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Kavala. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Kavala Lavrio / Idite do šaltera Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Kavala kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Lavrio / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Kavala koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kavala i Lavrio

Na brodu Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Lavrio, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Lavrio:

  • Približavanje luci Lavrio / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Lavrio na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Lavrio.
  • Siđite s broda i istražite Lavrio / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. Carinsko osoblje u luci Lavrio može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Lavrio počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska