Kapellskär
Izravno putovanje do Paldiski trajekt
Paldiski
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kapellskär do Paldiski?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kapellskär - Paldiski? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kapellskär do Paldiski zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kapellskär do Paldiski može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kapellskär do Paldiski bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su DFDS Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kapellskär Paldiski prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova DFDS Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kapellskär i Paldiski, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kapellskär - Paldiski

Polazna luka
Kapellskär
Švedska
Luka dolaska
Paldiski
Estonija
Udaljenost
284 km
Trajektne tvrtke
DFDS Seaways
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kapellskär Paldiski: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kapellskär do Paldiski pronaći ćete karte između 154 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 236 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kapellskär Paldiski je 182 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kapellskär do Paldiski je 9 sati 42 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati da stignu do Paldiski, dok će najbrži brodovi stići u Paldiski za 9 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kapellskär u 09:30. Posljednji brod za Paldiski napušta luku Kapellskär u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kapellskär Paldiski
182 €
Raspon cijena trajekta Kapellskär Paldiski (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
154 € - 236 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kapellskär Paldiski
9 sati 42 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Paldiski
09:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Paldiski
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Paldiski
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Paldiski
20:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Kapellskär i Paldiski?

Ako želite putovati između Kapellskär i Paldiski trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući DFDS Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

DFDS Seaways Kapellskär Paldiski
DFDS Seaways
DFDS Seaways trajektna je tvrtka sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj koja pruža usluge prijevoza putnika i vozila između luka u sjevernoj Europi, posebice između luka Dover, Antwerpen i Calais u Velikoj Britaniji. Bretanja, ali i između luka Oslo i Kopenhagen, između luka Norveške i Švedske, kao i drugih luka u Europi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kapellskär-Paldiski i rezervirati kartu za DFDS Seaways između Kapellskär i Paldiski. DFDS Seaways ima 7 prelazaka tjedno u Paldiski iz Kapellskär, a vrijeme putovanja je 9 sati. Više informacija o DFDS Seaways
9 sati
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kapellskär? Gdje brodovi stižu u Paldiski?

Polazna luka u Kapellskär

Trajekti DFDS Seaways polaze za Paldiski iz sljedećih luka Kapellskär:

Kapellskar
Kartica

Luka dolaska u Paldiski

Brodovi DFDS Seaways stižu u Paldiski iz sljedećih luka:

Port of Paldiski
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska