Ithaki
Izravno putovanje do Sami trajekt
Sami
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ithaki do Sami?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ithaki - Sami? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ithaki do Sami zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ithaki do Sami može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ithaki do Sami bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ithaki Sami prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ithaki i Sami, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ithaki - Sami

Polazna luka
Ithaki
Grčka
Jonski otoci
Luka dolaska
Sami
Grčka
Jonski otoci
Udaljenost
14 km
Trajektne tvrtke
Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ithaki Sami: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ithaki do Sami pronaći ćete karte između 3 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 18 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ithaki Sami je 10 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ithaki do Sami je 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 20 min da stignu do Sami, dok će najbrži brodovi stići u Sami za 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ithaki u 07:40. Posljednji brod za Sami napušta luku Ithaki u 17:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ithaki Sami
10 €
Raspon cijena trajekta Ithaki Sami (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
3 € - 18 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ithaki Sami
20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sami
07:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Sami
17:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sami
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Sami
17:35

Zašto ići trajektom iz Ithaki u Sami?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ithaki do Sami može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sami. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ithaki-Sami idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Ithaki Sami je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Sami stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Na brodu Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Ithaki i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Sami. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Ithaki Sami prijelaz malo prekratak!
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Ithaki u Sami rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ithaki i Sami?

Ako želite putovati između Ithaki i Sami trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ionian Group Ithaki Sami
Ionian Group
Tvrtka Ionian Group osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ithaki i Sami. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ithaki-Sami i rezervirati kartu za Ionian Group između Ithaki i Sami. Više informacija o Ionian Group
Kefalonian Lines Ithaki Sami
Kefalonian Lines
Tvrtka Kefalonian Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ithaki i Sami. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ithaki-Sami i rezervirati kartu za Kefalonian Lines između Ithaki i Sami. Kefalonian Lines ima 7 prelazaka tjedno u Sami iz Ithaki, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Kefalonian Lines
30 min
7 prelazaka tjedno
Lefkada Palace Ithaki Sami
Lefkada Palace
Tvrtka Lefkada Palace osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ithaki i Sami. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ithaki-Sami i rezervirati kartu za Lefkada Palace između Ithaki i Sami. Više informacija o Lefkada Palace

Odakle polaze trajekti u Ithaki? Gdje brodovi stižu u Sami?

Polazna luka u Ithaki

Trajekti Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace polaze za Sami iz sljedećih luka Ithaki:

Ithaka (Pisaetos)
Kartica

Luka dolaska u Sami

Brodovi Lefkada Palace, Kefalonian Lines ili Ionian Group stižu u Sami iz sljedećih luka:

Sami
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ithaki do Sami, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 14 km između Ithaki i Sami.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ithaki i Sami) i trajektnoj tvrtki (Ionian Group, Kefalonian Lines i Lefkada Palace). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Ithaki i Sami.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Ithaki i Sami: Ionian Group, Kefalonian Lines i Lefkada Palace.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace.

Prije rezervacije usporedite cijene Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ithaki Sami, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ithaki i Sami prijeći ćete 14 km.

Za vožnju brodom od Ithaki do Sami možete pronaći cijene između 3 € za najnižu i 18 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 10 €.

Prvi brod polazi u 07:40 za Sami iz luke Ithaki.

Posljednji brod za Sami obično isplovljava u 17:15 iz luke Ithaki.

Kako se odvija trajektni prijelaz Ithaki Sami?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Ithaki i Sami, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Ithaki Sami na trajektima Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Ithaki do iskrcaja u Sami. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Ithaki i Sami.

Ukrcaj u Ithaki

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Ithaki Sami, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Ithaki / Morate stići u luku Ithaki dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lefkada Palace, Kefalonian Lines ili Ionian Group. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Ithaki Sami / Idite do šaltera Lefkada Palace, Kefalonian Lines ili Ionian Group na trajektnom terminalu Ithaki kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Sami / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Ithaki koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Život na trajektu između Ithaki i Sami

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Ionian Group, Kefalonian Lines ili Lefkada Palace po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Sami

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Sami:

  • Približavanje luci Sami / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Sami. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Sami.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Sami.
  • Siđite s broda i istražite Sami / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Sami ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Sami počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska