Ithaki
Izravno putovanje do Patras trajekt
Patras
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ithaki do Patras?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ithaki - Patras? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ithaki do Patras zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ithaki do Patras može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ithaki do Patras bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Kefalonian Lines ili Ionian Group. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ithaki Patras prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Kefalonian Lines ili Ionian Group nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ithaki i Patras, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ithaki - Patras

Polazna luka
Ithaki
Grčka
Jonski otoci
Luka dolaska
Patras
Grčka
Zapadna Grčka
Udaljenost
90 km
Trajektne tvrtke
Kefalonian Lines, Ionian Group
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ithaki Patras: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ithaki do Patras pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 84 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ithaki Patras je 50 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ithaki do Patras je 4 sati 10 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 20 min da stignu do Patras, dok će najbrži brodovi stići u Patras za 3 sati 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ithaki u 07:40. Posljednji brod za Patras napušta luku Ithaki u 08:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ithaki Patras
50 €
Raspon cijena trajekta Ithaki Patras (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 84 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ithaki Patras
4 sati 10 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Patras
07:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Patras
08:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Patras
11:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Patras
12:40

Zašto ići trajektom iz Ithaki u Patras?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ithaki do Patras može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Patras. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ithaki-Patras idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Ithaki do Patras, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Ithaki Patras je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Kefalonian Lines ili Ionian Group dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Patras stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Ithaki Patras ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ithaki i Patras?

Ako želite putovati između Ithaki i Patras trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Kefalonian Lines ili Ionian Group koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Kefalonian Lines Ithaki Patras
Kefalonian Lines
Tvrtka Kefalonian Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ithaki i Patras. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ithaki-Patras i rezervirati kartu za Kefalonian Lines između Ithaki i Patras. Kefalonian Lines ima 7 prelazaka tjedno u Patras iz Ithaki, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Kefalonian Lines
3 sati 30 min
7 prelazaka tjedno
Ionian Group Ithaki Patras
Ionian Group
Tvrtka Ionian Group osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Ithaki i Patras. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ithaki-Patras i rezervirati kartu za Ionian Group između Ithaki i Patras. Više informacija o Ionian Group

Odakle polaze trajekti u Ithaki? Gdje brodovi stižu u Patras?

Polazna luka u Ithaki

Trajekti Kefalonian Lines ili Ionian Group polaze za Patras iz sljedećih luka Ithaki:

Ithaka (Pisaetos)
Kartica

Luka dolaska u Patras

Brodovi Ionian Group ili Kefalonian Lines stižu u Patras iz sljedećih luka:

Patras Terminal Ferry Sud
Kartica
Patras Terminal Ferry Nord
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ithaki do Patras, trebat će vam najmanje 3 sati 30 min da prijeđete 90 km između Ithaki i Patras.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ithaki i Patras) i trajektnoj tvrtki (Kefalonian Lines i Ionian Group). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Ithaki i Patras.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ithaki i Patras: Kefalonian Lines i Ionian Group.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Kefalonian Lines, Ionian Group.

Tijekom vašeg prijelaza između Ithaki i Patras prijeći ćete 90 km.

Za vožnju brodom od Ithaki do Patras možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 84 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 50 €.

Prvi brod polazi u 07:40 za Patras iz luke Ithaki.

Posljednji brod za Patras obično isplovljava u 08:45 iz luke Ithaki.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska