Ischia
Izravno putovanje do Procida trajekt
Procida
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ischia do Procida?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ischia - Procida? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ischia do Procida zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ischia do Procida može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ischia do Procida bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ischia Procida prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ischia i Procida, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ischia - Procida

Polazna luka
Ischia
Italija
Campania
Luka dolaska
Procida
Italija
Campania
Udaljenost
8 km
Trajektne tvrtke
Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ischia Procida: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ischia do Procida pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 77 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ischia Procida je 32 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ischia do Procida je 22 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Procida, dok će najbrži brodovi stići u Procida za 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ischia u 06:10. Posljednji brod za Procida napušta luku Ischia u 17:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ischia Procida
32 €
Raspon cijena trajekta Ischia Procida (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 77 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ischia Procida
22 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Procida
06:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Procida
17:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Procida
06:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Procida
17:45

Zašto ići trajektom iz Ischia u Procida?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ischia do Procida može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Procida. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ischia-Procida idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Ischia Procida, pristupite vanjskim dijelovima broda Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Procida započnete puni energije.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Ischia i Procida kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Ischia, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Procida vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Ischia i Procida vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Međutim, uživat ćete isploviti iz Ischia na trajektu Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar koji će 8 km do Procida putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Ischia Procida prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Ischia i Procida?

Ako želite putovati između Ischia i Procida trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Medmar Ischia Procida
Medmar
Medmar je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi prijelaze do odredišta u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ischia-Procida i rezervirati kartu za Medmar između Ischia i Procida. Medmar ima 3 prelazaka dnevno u Procida iz Ischia, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Medmar
20 min
3 prelazaka dnevno
Alilauro Ischia Procida
Alilauro
Alilauro je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka u Tirenskom moru, uključujući Ischiju i Capri. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ischia-Procida i rezervirati kartu za Alilauro između Ischia i Procida. Alilauro ima 3 prelazaka tjedno u Procida iz Ischia, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Alilauro
20 min
3 prelazaka tjedno
Alicost Ischia Procida
Alicost
Tvrtka Alicost osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Ischia i Procida. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ischia-Procida i rezervirati kartu za Alicost između Ischia i Procida. Više informacija o Alicost
Caremar Ischia Procida
Caremar
Tvrtka Caremar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Ischia i Procida. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ischia-Procida i rezervirati kartu za Caremar između Ischia i Procida. Više informacija o Caremar

Odakle polaze trajekti u Ischia? Gdje brodovi stižu u Procida?

Polazna luka u Ischia

Trajekti Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar polaze za Procida iz sljedećih luka Ischia:

Ischia
Kartica

Luka dolaska u Procida

Brodovi Caremar, Alicost, Alilauro ili Medmar stižu u Procida iz sljedećih luka:

Procida
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ischia do Procida, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 8 km između Ischia i Procida.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ischia i Procida) i trajektnoj tvrtki (Medmar, Alilauro, Alicost i Caremar). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Ischia i Procida.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Ischia i Procida: Medmar, Alilauro, Alicost i Caremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar.

Prije rezervacije usporedite cijene Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ischia Procida, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ischia i Procida prijeći ćete 8 km.

Za vožnju brodom od Ischia do Procida možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 77 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 32 €.

Prvi brod polazi u 06:10 za Procida iz luke Ischia.

Posljednji brod za Procida obično isplovljava u 17:25 iz luke Ischia.

Kako se odvija trajektni prijelaz Ischia Procida?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Ischia i Procida, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Ischia do iskrcaja u Procida kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Medmar, Alilauro, Alicost i Caremar. Također ćete pronaći praktične informacije o Ischia i Procida.

Ukrcaj u Ischia

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Ischia Procida, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Ischia / Morate stići u luku Ischia dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Caremar, Alicost, Alilauro ili Medmar. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Ischia Procida / Na trajektnom terminalu Ischia pronađite šaltere Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Procida / S trajektnog terminala Ischia bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Medmar, Alilauro, Alicost ili Caremar za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Ischia Procida trajekta

Na brodu Caremar, Alicost, Alilauro ili Medmar na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Procida je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Procida:

  • Luka Procida je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Procida na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Ischia u Procida u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Procida.
  • Siđite s broda i Procida je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Procida ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Procida počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska