Ios
Izravno putovanje do Serifos trajekt
Serifos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ios do Serifos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ios - Serifos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ios do Serifos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ios do Serifos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ios do Serifos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ios Serifos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ios i Serifos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ios - Serifos

Polazna luka
Ios
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Serifos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
84 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Zante Ferries
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ios Serifos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ios do Serifos pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 73 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ios Serifos je 44 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ios do Serifos je 6 sati 33 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 40 min da stignu do Serifos, dok će najbrži brodovi stići u Serifos za 6 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ios u 08:35. Posljednji brod za Serifos napušta luku Ios u 13:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ios Serifos
44 €
Raspon cijena trajekta Ios Serifos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 73 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ios Serifos
6 sati 33 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Serifos
08:35
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Serifos
13:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Serifos
15:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Serifos
20:05

Zašto ići trajektom iz Ios u Serifos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ios do Serifos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Serifos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ios-Serifos idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Ios na trajektu Sea Jets ili Zante Ferries koji će 84 km do Serifos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Serifos jer je iskustvo tako ugodno!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Ios Serifos potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Serifos.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Ios, iz luke, prošećite palubom broda Sea Jets ili Zante Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Serifos, savršeno zen i pun energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ios i Serifos?

Ako želite putovati između Ios i Serifos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Ios Serifos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Serifos i rezervirati kartu za Sea Jets između Ios i Serifos. Sea Jets ima 7 prelazaka tjedno u Serifos iz Ios, a vrijeme putovanja je 4 sati 20 min. Više informacija o Sea Jets
4 sati 20 min
7 prelazaka tjedno
Zante Ferries Ios Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Serifos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Ios i Serifos. Zante Ferries ima 3 prelazaka tjedno u Serifos iz Ios, a vrijeme putovanja je 3 sati 50 min. Više informacija o Zante Ferries
3 sati 50 min
3 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Ios? Gdje brodovi stižu u Serifos?

Polazna luka u Ios

Trajekti Sea Jets ili Zante Ferries polaze za Serifos iz sljedećih luka Ios:

Ios
Kartica

Luka dolaska u Serifos

Brodovi Zante Ferries ili Sea Jets stižu u Serifos iz sljedećih luka:

Serifos
Kartica
Serifos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ios do Serifos, trebat će vam najmanje 3 sati 50 min da prijeđete 84 km između Ios i Serifos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ios i Serifos) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets i Zante Ferries). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Ios i Serifos.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ios i Serifos: Sea Jets i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Zante Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Ios i Serifos prijeći ćete 84 km.

Za vožnju brodom od Ios do Serifos možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 73 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 44 €.

Prvi brod polazi u 08:35 za Serifos iz luke Ios.

Posljednji brod za Serifos obično isplovljava u 13:35 iz luke Ios.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska