Ios
Izravno putovanje do Anafi trajekt
Anafi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ios do Anafi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ios - Anafi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ios do Anafi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ios do Anafi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ios do Anafi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ios Anafi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ios i Anafi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ios - Anafi

Polazna luka
Ios
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
60 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Ios u Anafi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ios do Anafi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Anafi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ios-Anafi idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Za prijelaz od Ios do Anafi, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Anafi. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Anafi.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Ios Anafi, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Ios, iz luke, prošećite palubom broda ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Anafi započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ios i Anafi?

Ako želite putovati između Ios i Anafi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Ios Anafi
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Ios-Anafi i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Anafi i rezervirati kartu za ANEK Lines između Ios i Anafi. Više informacija o ANEK Lines
Blue Star Ferries Ios Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Ios-Anafi, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Anafi i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Ios i Anafi. Blue Star Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Anafi iz Ios, a vrijeme putovanja je 2 sati 30 min. Više informacija o Blue Star Ferries
2 sati 30 min
2 prelazaka tjedno
LANE Sea Line Ios Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Anafi i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Ios i Anafi. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Ios Anafi
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Anafi i rezervirati kartu za Sea Jets između Ios i Anafi. Sea Jets ima 2 prelazaka tjedno u Anafi iz Ios, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Sea Jets
3 sati 30 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Ios? Gdje brodovi stižu u Anafi?

Polazna luka u Ios

Trajekti ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets polaze za Anafi iz sljedećih luka Ios:

Ios
Kartica

Luka dolaska u Anafi

Brodovi Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Anafi iz sljedećih luka:

Anafi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ios do Anafi, trebat će vam najmanje 2 sati 30 min da prijeđete 60 km između Ios i Anafi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ios i Anafi) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line i Sea Jets). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Ios i Anafi.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Ios i Anafi: ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ios Anafi, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ios i Anafi prijeći ćete 60 km.

Kako se odvija trajektni prijelaz Ios Anafi?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Ios Anafi prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Ios do izlaska u Anafi. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Ios i Anafi.

Ukrcaj u Ios

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Ios Anafi:

  • Vrijeme dolaska u luku Ios / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Ios. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Ios Anafi / Na trajektnom terminalu Ios pronađite šaltere ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Anafi / Na trajektnom terminalu Ios emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Ios Anafi trajekta

Na brodu ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ili Sea Jets svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Anafi, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Anafi:

  • Luka Anafi je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Anafi s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Ios u Anafi u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Anafi.
  • Siđite s broda i istražite Anafi / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. Carinska provjera ne može se isključiti u Anafi. Konačno, vaš odmor u Anafi počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska