Illas Cíes
Izravno putovanje do Vigo trajekt
Vigo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Illas Cíes do Vigo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Illas Cíes - Vigo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Illas Cíes do Vigo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Illas Cíes do Vigo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Illas Cíes do Vigo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Mar de Ons ili Naviera Nabia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Illas Cíes Vigo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Mar de Ons ili Naviera Nabia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Illas Cíes i Vigo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Illas Cíes - Vigo

Polazna luka
Illas Cíes
Španija
Galicija
Luka dolaska
Vigo
Španija
Galicija
Udaljenost
14 km
Trajektne tvrtke
Mar de Ons, Naviera Nabia
Učestalost križanja
11 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Illas Cíes u Vigo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Illas Cíes do Vigo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Vigo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Illas Cíes-Vigo idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Vigo ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Illas Cíes Vigo na Naviera Nabia ili Mar de Ons brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za brižno osoblje
Osoblje Mar de Ons ili Naviera Nabia na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Illas Cíes do vašeg napuštanja broda u Vigo. Informacijski pult je gotovo uvijek prisutan na glavnoj palubi broda.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Illas Cíes ukrcate na trajekt Mar de Ons ili Naviera Nabia, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Vigo. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Mar de Ons ili Naviera Nabia ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Vigo.

Koje tvrtke pružaju usluge između Illas Cíes i Vigo?

Ako želite putovati između Illas Cíes i Vigo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Mar de Ons ili Naviera Nabia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Mar de Ons Illas Cíes Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons trajektna je tvrtka sa sjedištem u Španjolskoj koja nudi prijevoz između galicijskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Illas Cíes-Vigo i rezervirati kartu za Mar de Ons između Illas Cíes i Vigo. Mar de Ons ima 6 prelazaka dnevno u Vigo iz Illas Cíes, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Mar de Ons
50 min
6 prelazaka dnevno
Naviera Nabia Illas Cíes Vigo
Naviera Nabia
Tvrtka Naviera Nabia osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Illas Cíes i Vigo. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Illas Cíes-Vigo i rezervirati kartu za Naviera Nabia između Illas Cíes i Vigo. Naviera Nabia ima 5 prelazaka dnevno u Vigo iz Illas Cíes, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Naviera Nabia
50 min
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Illas Cíes? Gdje brodovi stižu u Vigo?

Polazna luka u Illas Cíes

Trajekti Mar de Ons ili Naviera Nabia polaze za Vigo iz sljedećih luka Illas Cíes:

Cies Islands
Kartica

Luka dolaska u Vigo

Brodovi Naviera Nabia ili Mar de Ons stižu u Vigo iz sljedećih luka:

Vigo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Illas Cíes do Vigo, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 14 km između Illas Cíes i Vigo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Illas Cíes i Vigo) i trajektnoj tvrtki (Mar de Ons i Naviera Nabia). Trenutno postoji 11 prelazaka dnevno između Illas Cíes i Vigo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Illas Cíes i Vigo: Mar de Ons i Naviera Nabia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijekom vašeg prijelaza između Illas Cíes i Vigo prijeći ćete 14 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska