Preporučena ruta
Huelva
Izravno putovanje do Santa Cruz de Tenerife trajekt
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Huelva
Putovanje trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje trajekt za Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Huelva do Santa Cruz de Tenerife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Huelva - Santa Cruz de Tenerife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Huelva do Santa Cruz de Tenerife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Huelva do Santa Cruz de Tenerife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Huelva do Santa Cruz de Tenerife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Acciona Trasmediterránea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Huelva Santa Cruz de Tenerife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Huelva i Santa Cruz de Tenerife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Huelva - Santa Cruz de Tenerife

Polazna luka
Huelva
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Santa Cruz de Tenerife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
1306 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
36 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Huelva Santa Cruz de Tenerife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Huelva do Santa Cruz de Tenerife pronaći ćete karte između 117 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 531 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Huelva Santa Cruz de Tenerife je 308 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Huelva do Santa Cruz de Tenerife je 20 sati 14 min. Najsporijim trajektima trebat će 40 sati da stignu do Santa Cruz de Tenerife, dok će najbrži brodovi stići u Santa Cruz de Tenerife za 14 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Huelva u 02:00. Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife napušta luku Huelva u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Huelva Santa Cruz de Tenerife
308 €
Raspon cijena trajekta Huelva Santa Cruz de Tenerife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
117 € - 531 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Huelva Santa Cruz de Tenerife
20 sati 14 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Cruz de Tenerife
02:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Cruz de Tenerife
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Cruz de Tenerife
01:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Cruz de Tenerife
23:59

Zašto ići trajektom iz Huelva u Santa Cruz de Tenerife?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Huelva do Santa Cruz de Tenerife može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Cruz de Tenerife. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Huelva-Santa Cruz de Tenerife idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Huelva Santa Cruz de Tenerife, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Huelva, iz luke, prošećite palubom broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Santa Cruz de Tenerife započnete puni energije.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Huelva Santa Cruz de Tenerife potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Santa Cruz de Tenerife ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Huelva i Santa Cruz de Tenerife?

Ako želite putovati između Huelva i Santa Cruz de Tenerife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Huelva Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Huelva-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Naviera Armas između Huelva i Santa Cruz de Tenerife. Više informacija o Naviera Armas
Fred Olsen Express Huelva Santa Cruz de Tenerife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Huelva-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Huelva i Santa Cruz de Tenerife. Fred Olsen Express ima 2 prelazaka tjedno u Santa Cruz de Tenerife iz Huelva, a vrijeme putovanja je 36 sati. Više informacija o Fred Olsen Express
36 sati
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Huelva? Gdje brodovi stižu u Santa Cruz de Tenerife?

Polazna luka u Huelva

Trajekti Naviera Armas ili Fred Olsen Express polaze za Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka Huelva:

Palos de la Frontera
Kartica

Luka dolaska u Santa Cruz de Tenerife

Brodovi Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka:

Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Huelva do Santa Cruz de Tenerife, trebat će vam najmanje 36 sati da prijeđete 1306 km između Huelva i Santa Cruz de Tenerife.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Huelva i Santa Cruz de Tenerife) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Fred Olsen Express). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Huelva i Santa Cruz de Tenerife.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Huelva i Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas i Fred Olsen Express.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Tijekom vašeg prijelaza između Huelva i Santa Cruz de Tenerife prijeći ćete 1306 km.

Za vožnju brodom od Huelva do Santa Cruz de Tenerife možete pronaći cijene između 117 € za najnižu i 531 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 308 €.

Prvi brod polazi u 02:00 za Santa Cruz de Tenerife iz luke Huelva.

Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife obično isplovljava u 23:59 iz luke Huelva.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska