Preporučena ruta
Huelva
Izravno putovanje do Arrecife trajekt
Arrecife
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Huelva
Putovanje trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje trajekt za Arrecife
Arrecife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Huelva do Arrecife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Huelva - Arrecife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Huelva do Arrecife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Huelva do Arrecife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Huelva do Arrecife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Acciona Trasmediterránea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Huelva Arrecife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Huelva i Arrecife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Huelva - Arrecife

Polazna luka
Huelva
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Arrecife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
1108 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Huelva Arrecife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Huelva do Arrecife pronaći ćete karte između 158 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 548 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Huelva Arrecife je 359 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Huelva do Arrecife je 27 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 27 sati 30 min da stignu do Arrecife, dok će najbrži brodovi stići u Arrecife za 27 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Huelva u 12:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Huelva Arrecife
359 €
Raspon cijena trajekta Huelva Arrecife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
158 € - 548 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Huelva Arrecife
27 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Arrecife
12:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Arrecife
14:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Arrecife
15:00

Zašto ići trajektom iz Huelva u Arrecife?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Huelva do Arrecife može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Arrecife. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Huelva-Arrecife idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Naviera Armas ili Fred Olsen Express na udaljenosti od 1108 km koja dijeli Huelva i Arrecife bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Huelva Arrecife prijelaz malo prekratak!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Huelva Arrecife, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Huelva, iz luke, prošećite palubom broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Arrecife započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Huelva i Arrecife?

Ako želite putovati između Huelva i Arrecife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Huelva Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Huelva-Arrecife i rezervirati kartu za Naviera Armas između Huelva i Arrecife. Više informacija o Naviera Armas
Fred Olsen Express Huelva Arrecife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Huelva-Arrecife i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Huelva i Arrecife. Više informacija o Fred Olsen Express

Odakle polaze trajekti u Huelva? Gdje brodovi stižu u Arrecife?

Polazna luka u Huelva

Trajekti Naviera Armas ili Fred Olsen Express polaze za Arrecife iz sljedećih luka Huelva:

Palos de la Frontera
Kartica

Luka dolaska u Arrecife

Brodovi Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u Arrecife iz sljedećih luka:

Arrecife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Huelva i Arrecife: Naviera Armas i Fred Olsen Express.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Tijekom vašeg prijelaza između Huelva i Arrecife prijeći ćete 1108 km.

Za vožnju brodom od Huelva do Arrecife možete pronaći cijene između 158 € za najnižu i 548 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 359 €.

Prvi brod polazi u 12:30 za Arrecife iz luke Huelva.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska