Horta
Izravno putovanje do Praia da Vitoria trajekt
Praia da Vitoria
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Horta do Praia da Vitoria?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Horta - Praia da Vitoria? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Horta do Praia da Vitoria zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Horta do Praia da Vitoria može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Horta do Praia da Vitoria bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Atlanticoline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Horta Praia da Vitoria prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Atlanticoline nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Horta i Praia da Vitoria, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Horta - Praia da Vitoria

Polazna luka
Horta
Portugal
Azori
Luka dolaska
Praia da Vitoria
Portugal
Azori
Udaljenost
137 km
Trajektne tvrtke
Atlanticoline
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Horta i Praia da Vitoria?

Ako želite putovati između Horta i Praia da Vitoria trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Atlanticoline koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Atlanticoline Horta Praia da Vitoria
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektna tvrtka sa sjedištem u Funchalu, Portugal, koja nudi trajektne usluge između Azorskih otoka i portugalske obale. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Horta-Praia da Vitoria i rezervirati kartu za Atlanticoline između Horta i Praia da Vitoria. Atlanticoline ima 4 prelazaka tjedno u Praia da Vitoria iz Horta, a vrijeme putovanja je 8 sati 20 min. Više informacija o Atlanticoline
8 sati 20 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Horta? Gdje brodovi stižu u Praia da Vitoria?

Polazna luka u Horta

Trajekti Atlanticoline polaze za Praia da Vitoria iz sljedećih luka Horta:

Horta
Kartica

Luka dolaska u Praia da Vitoria

Brodovi Atlanticoline stižu u Praia da Vitoria iz sljedećih luka:

Praia da Vitoria
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska