Horta
Izravno putovanje do Praia trajekt
Praia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Horta do Praia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Horta - Praia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Horta do Praia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Horta do Praia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Horta do Praia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Atlanticoline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Horta Praia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Atlanticoline nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Horta i Praia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Horta - Praia

Polazna luka
Horta
Portugal
Azori
Luka dolaska
Praia
Portugal
Azori
Udaljenost
80 km
Trajektne tvrtke
Atlanticoline
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Horta i Praia?

Ako želite putovati između Horta i Praia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Atlanticoline koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Atlanticoline Horta Praia
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektna tvrtka sa sjedištem u Funchalu, Portugal, koja nudi trajektne usluge između Azorskih otoka i portugalske obale. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Horta-Praia i rezervirati kartu za Atlanticoline između Horta i Praia. Atlanticoline ima 4 prelazaka tjedno u Praia iz Horta, a vrijeme putovanja je 4 sati 50 min. Više informacija o Atlanticoline
4 sati 50 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Horta? Gdje brodovi stižu u Praia?

Polazna luka u Horta

Trajekti Atlanticoline polaze za Praia iz sljedećih luka Horta:

Horta
Kartica

Luka dolaska u Praia

Brodovi Atlanticoline stižu u Praia iz sljedećih luka:

Praia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska