Preporučena ruta
Heraklion
Izravno putovanje do Anafi trajekt
Anafi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Heraklion
Putovanje trajekt, let za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Heraklion do Anafi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Heraklion - Anafi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Heraklion do Anafi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Heraklion do Anafi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Heraklion do Anafi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ili Minoan Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Heraklion Anafi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Heraklion i Anafi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Heraklion - Anafi

Polazna luka
Heraklion
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
129 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Heraklion u Anafi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Heraklion do Anafi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Anafi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Heraklion-Anafi idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries na udaljenosti od 129 km koja dijeli Heraklion i Anafi bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Heraklion Anafi prijelaz malo prekratak!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Heraklion Anafi, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Heraklion Anafi, pristupite vanjskim dijelovima broda ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Anafi započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Heraklion i Anafi?

Ako želite putovati između Heraklion i Anafi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Heraklion Anafi
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Heraklion-Anafi i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Heraklion-Anafi i rezervirati kartu za ANEK Lines između Heraklion i Anafi. ANEK Lines ima 1 prelazaka tjedno u Anafi iz Heraklion, a vrijeme putovanja je 4 sati. Više informacija o ANEK Lines
4 sati
1 prelazaka tjedno
Aigaion Pelagos Heraklion Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Heraklion-Anafi i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Heraklion i Anafi. Više informacija o Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Heraklion Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Heraklion-Anafi, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Heraklion-Anafi i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Heraklion i Anafi. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Heraklion? Gdje brodovi stižu u Anafi?

Polazna luka u Heraklion

Trajekti ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries polaze za Anafi iz sljedećih luka Heraklion:

Heraklion
Kartica

Luka dolaska u Anafi

Brodovi Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines stižu u Anafi iz sljedećih luka:

Anafi
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Heraklion i Anafi
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Heraklion do Anafi, trebat će vam najmanje 4 sati da prijeđete 129 km između Heraklion i Anafi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Heraklion i Anafi) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Aigaion Pelagos i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Heraklion i Anafi.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Heraklion i Anafi: ANEK Lines, Aigaion Pelagos i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Heraklion Anafi, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Heraklion i Anafi prijeći ćete 129 km.

Kako se odvija trajektni prijelaz Heraklion Anafi?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Heraklion i Anafi. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ili Minoan Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Heraklion do izlaska u Anafi. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Heraklion i Anafi.

Ukrcaj u Heraklion

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Heraklion Anafi:

  • Vrijeme dolaska u luku Heraklion / Javite se na trajektnom terminalu Heraklion u roku koji odredi tvrtka ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Heraklion Anafi / Na trajektnom terminalu Heraklion pronađite šaltere ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Anafi / Na trajektnom terminalu Heraklion emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Heraklion i Anafi

Na brodu ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Anafi, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Anafi:

  • Luka Anafi je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Anafi. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Anafi s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Anafi.
  • Siđite s broda i istražite Anafi / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. U Anafi ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Anafi počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska