Haría
Izravno putovanje do Caleta del Sebo trajekt
Caleta del Sebo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Haría do Caleta del Sebo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Haría - Caleta del Sebo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Haría do Caleta del Sebo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Haría do Caleta del Sebo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Haría do Caleta del Sebo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Haría Caleta del Sebo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Haría i Caleta del Sebo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Haría - Caleta del Sebo

Polazna luka
Haría
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Caleta del Sebo
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
5 km
Trajektne tvrtke
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Učestalost križanja
19 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Haría Caleta del Sebo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Haría do Caleta del Sebo pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 15 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Haría Caleta del Sebo je 15 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Haría do Caleta del Sebo je 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 25 min da stignu do Caleta del Sebo, dok će najbrži brodovi stići u Caleta del Sebo za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Haría u 08:00. Posljednji brod za Caleta del Sebo napušta luku Haría u 11:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Haría Caleta del Sebo
15 €
Raspon cijena trajekta Haría Caleta del Sebo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 15 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Haría Caleta del Sebo
25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Caleta del Sebo
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Caleta del Sebo
11:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Caleta del Sebo
08:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Caleta del Sebo
11:25

Zašto ići trajektom iz Haría u Caleta del Sebo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Haría do Caleta del Sebo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Caleta del Sebo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Haría-Caleta del Sebo idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Haría u Caleta del Sebo rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za brižno osoblje
Osoblje Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Haría do vašeg napuštanja broda u Caleta del Sebo. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Haría na trajektu Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero koji će 5 km do Caleta del Sebo putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Caleta del Sebo!

Koje tvrtke pružaju usluge između Haría i Caleta del Sebo?

Ako želite putovati između Haría i Caleta del Sebo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
Tvrtka Biosfera Express osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Haría i Caleta del Sebo. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Haría-Caleta del Sebo i rezervirati kartu za Biosfera Express između Haría i Caleta del Sebo. Biosfera Express ima 9 prelazaka dnevno u Caleta del Sebo iz Haría, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Biosfera Express
30 min
9 prelazaka dnevno
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
Tvrtka Lineas Maritimas Romero osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Haría i Caleta del Sebo. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Haría-Caleta del Sebo i rezervirati kartu za Lineas Maritimas Romero između Haría i Caleta del Sebo. Lineas Maritimas Romero ima 10 prelazaka dnevno u Caleta del Sebo iz Haría, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Lineas Maritimas Romero
30 min
10 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Haría? Gdje brodovi stižu u Caleta del Sebo?

Polazna luka u Haría

Trajekti Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero polaze za Caleta del Sebo iz sljedećih luka Haría:

Orzola
Kartica

Luka dolaska u Caleta del Sebo

Brodovi Lineas Maritimas Romero ili Biosfera Express stižu u Caleta del Sebo iz sljedećih luka:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Haría do Caleta del Sebo, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 5 km između Haría i Caleta del Sebo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Haría i Caleta del Sebo) i trajektnoj tvrtki (Biosfera Express i Lineas Maritimas Romero). Trenutno postoji 19 prelazaka dnevno između Haría i Caleta del Sebo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Haría i Caleta del Sebo: Biosfera Express i Lineas Maritimas Romero.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Tijekom vašeg prijelaza između Haría i Caleta del Sebo prijeći ćete 5 km.

Za vožnju brodom od Haría do Caleta del Sebo možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 15 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 15 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Caleta del Sebo iz luke Haría.

Posljednji brod za Caleta del Sebo obično isplovljava u 11:00 iz luke Haría.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska