Gytheio
Izravno putovanje do Kythira trajekt
Kythira
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Gytheio do Kythira?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Gytheio - Kythira? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Gytheio do Kythira zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Gytheio do Kythira može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Gytheio do Kythira bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Gytheio Kythira prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Gytheio i Kythira, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Gytheio - Kythira

Polazna luka
Gytheio
Grčka
Peloponez
Luka dolaska
Kythira
Grčka
Atika
Udaljenost
78 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Gytheio u Kythira?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Gytheio do Kythira može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythira. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Gytheio-Kythira idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines na udaljenosti od 78 km koja dijeli Gytheio i Kythira bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Gytheio Kythira prijelaz malo prekratak!
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Gytheio Kythira, od ukrcaja u luci Gytheio do iskrcaja u Kythira, kvalificirano i nasmijano osoblje iz LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Gytheio u Kythira rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Gytheio i Kythira?

Ako želite putovati između Gytheio i Kythira trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Gytheio Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Gytheio-Kythira i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Gytheio i Kythira. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kythira
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Gytheio-Kythira i rezervirati kartu za Sea Jets između Gytheio i Kythira. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kythira
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Gytheio i Kythira. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Gytheio-Kythira i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Gytheio i Kythira. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Gytheio? Gdje brodovi stižu u Kythira?

Polazna luka u Gytheio

Trajekti LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Kythira iz sljedećih luka Gytheio:

Gytheio
Kartica
Gythion
Kartica

Luka dolaska u Kythira

Brodovi Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line stižu u Kythira iz sljedećih luka:

Kythira
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Gytheio i Kythira: LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Gytheio Kythira, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Gytheio i Kythira prijeći ćete 78 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Gytheio i Kythira

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Gytheio Kythira prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Gytheio do izlaska u Kythira. Također ćete pronaći praktične informacije o Gytheio i Kythira.

Ukrcaj u Gytheio

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Gytheio Kythira, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Gytheio / Morate stići u luku Gytheio dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Gytheio Kythira / U Gytheio predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na trajektnom terminalu Gytheio. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Kythira / S trajektnog terminala Gytheio bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Život na trajektu između Gytheio i Kythira

Na brodu Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Kythira

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Kythira:

  • Trajekt ulazi u luku Kythira / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Kythira s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kythira.
  • Siđite s broda i Kythira je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Kythira. Napokon, napustite luku i Kythira vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska