Granville
Izravno putovanje do Sark trajekt
Sark
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Granville do Sark?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Granville - Sark? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Granville do Sark zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Granville do Sark može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Granville do Sark bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Manche Îles Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Granville Sark prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Manche Îles Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Granville i Sark, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Granville - Sark

Polazna luka
Granville
Francuska
Normandija
Luka dolaska
Sark
Ujedinjeno Kraljevstvo
Kanalski otoci
Udaljenost
86 km
Trajektne tvrtke
Manche Îles Express
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Granville i Sark?

Ako želite putovati između Granville i Sark trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Manche Îles Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Manche Îles Express Granville Sark
Manche Îles Express
Osnovana 2005. zahvaljujući potpori Glavnog vijeća La Manchea, normanska brodarska tvrtka Manche Iles Express osigurava redovite veze između Granville i Sark i općenito između Cotentina i Kanalskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Granville-Sark i rezervirati kartu za Manche Îles Express između Granville i Sark. Više informacija o Manche Îles Express

Odakle polaze trajekti u Granville? Gdje brodovi stižu u Sark?

Polazna luka u Granville

Trajekti Manche Îles Express polaze za Sark iz sljedećih luka Granville:

Granville
Kartica

Luka dolaska u Sark

Brodovi Manche Îles Express stižu u Sark iz sljedećih luka:

Sark
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska