Putovanje trajektom Gijon Pays de la Loire

Putovanje trajektom iz Gijon u Pays de la Loire odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Gijon u Pays de la Loire upravlja 1 brodskih kompanija (GLD Atlantique) koje opslužuju luke Saint-Nazaire i Gijon.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Gijon Pays de la Loire, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove GLD Atlantique.

Trajekt Gijon Pays de la Loire u brojkama

Sletjeti
Španija
Francuska
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Gijon Pays de la Loire

Tražite li trajekt Gijon Pays de la Loire? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Gijon i Pays de la Loire. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti GLD Atlantique nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Gijon ili Saint-Nazaire, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Gijon Pays de la Loire koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući GLD Atlantique. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Gijon i Pays de la Loire!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Gijon Pays de la Loire - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Gijon do Pays de la Loire

Pays de la Loire: Dolazak trajektom iz Gijon i istraživanje regije

Prva stanica na vašem putovanju mogao bi biti Nantes, glavni grad Pays de la Loire. Ovaj dinamičan i kozmopolitski grad poznat je po svojoj spektakularnoj arhitekturi i živahnoj umjetničkoj sceni. Istražite slavni dvorac vojvoda od Bretanje, u kojem se nalazi muzej koji prati povijest grada, ili prošećite obalama Erdre, jedne od najljepših rijeka u Francuskoj. Ne propustite poznatu galeriju strojeva na otoku, gdje se možete diviti nevjerojatnim mehaničkim stvorenjima.

Iz Nantesa krenite prema istoku i otkrijte šarmantni gradić Angers. Bit ćete zaslijepljeni veličanstvenim dvorcem Angers i njegovom poznatom tapiserijom Apokalipse. Prošećite popločanim ulicama središta grada i prošećite uz Maine, rijeku koja teče kroz grad. Također uživajte u kulinarskim delicijama regije kušajući čašu vina Loire i uživajući u ukusnoj galetti od suhih šljiva.

Pays de la Loire: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje u Pays de la Loire nedvojbeno je ljeto, od lipnja do rujna. U ovom razdoblju temperature su blage, osciliraju između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih, što vam omogućuje potpuno uživanje u aktivnostima na otvorenom. Dani su dugi i sunčani, idealni za otkrivanje dvoraca Loire, šetnju šarmantnim selima ili opuštanje na plažama atlantske obale.

S druge strane, zima može biti manje povoljno vrijeme za putovanje u Pays de la Loire. Temperature su niže, od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih, s kraćim danima i češćim pljuskovima. Međutim, ako ste ljubitelj intenzivnih krajolika i mira, ovo razdoblje može ponuditi jedinstvenu atmosferu za istraživanje gradova i sela Pays de la Loire.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None