Preporučena ruta
Genova
Izravno putovanje do Porto Torres trajekt
Porto Torres
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Genova
Putovanje trajekt za Ajaccio
Ajaccio
Putovanje trajekt za Porto Torres
Porto Torres
Saznajte cijene
Genova
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Nice
Nice
Putovanje trajekt za Porto Torres
Porto Torres
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Genova do Porto Torres?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Genova - Porto Torres? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Genova do Porto Torres zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Genova do Porto Torres može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Genova do Porto Torres bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea ili Saremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Genova Porto Torres prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Genova i Porto Torres, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Genova - Porto Torres

Polazna luka
Genova
Italija
Ligurija
Luka dolaska
Porto Torres
Italija
Sardinija
Udaljenost
400 km
Trajektne tvrtke
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Učestalost križanja
13 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Genova Porto Torres: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Genova do Porto Torres pronaći ćete karte između 31 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 587 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Genova Porto Torres je 121 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Genova do Porto Torres je 12 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 13 sati 45 min da stignu do Porto Torres, dok će najbrži brodovi stići u Porto Torres za 10 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Genova u 01:30. Posljednji brod za Porto Torres napušta luku Genova u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Genova Porto Torres
121 €
Raspon cijena trajekta Genova Porto Torres (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
31 € - 587 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Genova Porto Torres
12 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Porto Torres
01:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Porto Torres
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Porto Torres
07:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Porto Torres
15:15

Zašto ići trajektom iz Genova u Porto Torres?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Genova do Porto Torres može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Porto Torres. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Genova-Porto Torres idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Genova Porto Torres, od ukrcaja u luci Genova do iskrcaja u Porto Torres, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Genova Porto Torres je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Porto Torres stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Genova i Porto Torres kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Genova, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Porto Torres vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Genova i Porto Torres vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Genova i Porto Torres?

Ako želite putovati između Genova i Porto Torres trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Moby Lines Genova Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines je talijanska trajektna kompanija koja plovi Sardinijom i Korzikom iz Italije od 1959. Kako rezervirati Moby Lines Genova Porto Torres prijelaz? Korištenje Vivanode i njezine tražilice za više prijevoza! Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Genova-Porto Torres i rezervirati kartu za Moby Lines između Genova i Porto Torres. Više informacija o Moby Lines
Grandi Navi Veloci Genova Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u prijevozu putnika na Mediteranu. Opslužuje Italiju (Sicilija i Sardinija), Španjolsku, Tunis, Alžir, Francusku i Maroko. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Genova-Porto Torres i rezervirati kartu za Grandi Navi Veloci između Genova i Porto Torres. Grandi Navi Veloci ima 4 prelazaka tjedno u Porto Torres iz Genova, a vrijeme putovanja je 11 sati 20 min. Više informacija o Grandi Navi Veloci
11 sati 20 min
4 prelazaka tjedno
Tirrenia di Navigazione Genova Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektna kompanija sa sjedištem u Cagliariju na Sardiniji. Osnovan 1946. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Genova-Porto Torres i rezervirati kartu za Tirrenia di Navigazione između Genova i Porto Torres. Tirrenia di Navigazione ima 9 prelazaka tjedno u Porto Torres iz Genova, a vrijeme putovanja je 9 sati 30 min. Više informacija o Tirrenia di Navigazione
9 sati 30 min
9 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Genova? Gdje brodovi stižu u Porto Torres?

Polazna luka u Genova

Trajekti Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione polaze za Porto Torres iz sljedećih luka Genova:

Ponte Assereto
Kartica

Idete li trajektom u Genovu, važno je znati kako doći do trajektnog terminala s različitih odredišta. Evo nekoliko rješenja za dolazak do trajektnog terminala s kolodvora, zračne luke i automobilom s glavnih prometnica.

Sa stanice

Ako stignete na postaju Genoa Principe, lako ćete doći do trajektnog terminala. Stanica se nalazi samo 550 metara od luke i stoga se do nje može doći pješice za samo 8 minuta.

Ako imate puno prtljage, najbolja opcija je uzeti taksi od željezničke stanice do trajektnog terminala. Vozači su općenito upoznati s rutama i mogu vas ostaviti izravno na vašem terminalu. Prosječna cijena taksija za ovo putovanje je oko 10 eura.

Ako stignete na stanicu Genova Grignole, najbolja opcija je uzeti metro do postaje Principe i zatim prošetati do trajektnog terminala.

Iz zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Genova, postoje i različiti načini da dođete do trajektnog terminala. Opet, vrijeme putovanja ovisit će o točnoj lokaciji vašeg terminala i prometu, ali općenito traje između 20 i 40 minuta.

Najprikladnije rješenje je uzeti taksi od zračne luke do trajektnog terminala. Prosječna cijena taksija za ovo putovanje je oko 30 eura.

Druga opcija je korištenje javnog prijevoza. Iz zračne luke možete sjesti autobusom Volabus do stanice Genova Principe, a zatim slijedite prethodno navedene upute kako biste od stanice došli do trajektnog terminala. Cijena autobusne karte je oko 6 eura.

Automobilom s glavnih prometnica

Ako više volite putovati automobilom, doći do trajektnog terminala u Genovi također je vrlo jednostavno. Jednostavno slijedite glavne ceste koje vode do Genove i pratite putokaze do trajektnog terminala.

S autoceste E25 izađite na izlaz Genova Ovest i nastavite cestom SS1 prema centru Genove. Pratite putokaze do trajektnog terminala i na odredište ćete stići za 15-ak minuta, ovisno o prometu.

S autoceste A7 izađite na izlaz Genova Ovest i slijedite znakove prema centru grada. Nastavite autocestom E25, zatim izađite na izlaz Genova Ovest i slijedite putokaze do trajektnog terminala. Putovanje s autoceste A7 trajat će oko 20 minuta, ovisno o prometu.

Važno je napomenuti da trajektni terminal ima osiguran parking za putnike koji žele ostaviti svoj automobil tijekom prelaska.

Luka dolaska u Porto Torres

Brodovi Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ili Moby Lines stižu u Porto Torres iz sljedećih luka:

Porto Torres
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Genova do Porto Torres, trebat će vam najmanje 9 sati 30 min da prijeđete 400 km između Genova i Porto Torres.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Genova i Porto Torres) i trajektnoj tvrtki (Moby Lines, Grandi Navi Veloci i Tirrenia di Navigazione). Trenutno postoji 13 prelazaka tjedno između Genova i Porto Torres.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Genova i Porto Torres: Moby Lines, Grandi Navi Veloci i Tirrenia di Navigazione.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Prije rezervacije usporedite cijene Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Genova Porto Torres, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Genova i Porto Torres prijeći ćete 400 km.

Za vožnju brodom od Genova do Porto Torres možete pronaći cijene između 31 € za najnižu i 587 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 121 €.

Prvi brod polazi u 01:30 za Porto Torres iz luke Genova.

Posljednji brod za Porto Torres obično isplovljava u 23:59 iz luke Genova.

Doživite iskustvo prijelaza između Genova i Porto Torres

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Genova i Porto Torres. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Genova do iskrcaja u Porto Torres kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea i Saremar. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Genova i Porto Torres.

Ukrcaj u Genova

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Genova Porto Torres, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Genova / Javite se na trajektnom terminalu Genova u roku koji odredi tvrtka Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Genova Porto Torres / Idite do šaltera Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ili Moby Lines na trajektnom terminalu Genova kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Porto Torres / S trajektnog terminala Genova bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Genova Porto Torres trajekta

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Moby Lines, Grandi Navi Veloci ili Tirrenia di Navigazione po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Porto Torres

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Porto Torres:

  • Približavanje luci Porto Torres / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Porto Torres s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Genova u Porto Torres u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Porto Torres.
  • Siđite s broda i istražite Porto Torres / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Porto Torres može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Porto Torres počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska