Galatas
Izravno putovanje do Ermioni trajekt
Ermioni
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Galatas do Ermioni?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Galatas - Ermioni? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Galatas do Ermioni zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Galatas do Ermioni može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Galatas do Ermioni bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Galatas Ermioni prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Galatas i Ermioni, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Galatas - Ermioni

Polazna luka
Galatas
Grčka
Luka dolaska
Ermioni
Grčka
Peloponez
Udaljenost
220 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Galatas i Ermioni?

Ako želite putovati između Galatas i Ermioni trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Galatas Ermioni
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Galatas-Ermioni i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Galatas i Ermioni. Više informacija o Hellenic Seaways

Odakle polaze trajekti u Galatas? Gdje brodovi stižu u Ermioni?

Polazna luka u Galatas

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Ermioni iz sljedećih luka Galatas:

Port of Galatas
Kartica

Luka dolaska u Ermioni

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Ermioni iz sljedećih luka:

Ermioni
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska