Putovanje trajektom Funchal Kanarski otoci

Putovanje trajektom iz Funchal u Kanarski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Funchal u Kanarski otoci upravlja 1 brodskih kompanija (Empresa de Navegação Madeirense) koje opslužuju luke Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria i Funchal.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Funchal Kanarski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Empresa de Navegação Madeirense.

Trajekt Funchal Kanarski otoci u brojkama

Sletjeti
Portugal
Španija
Broj priključaka
3
Broj trajektnih veza
2
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Funchal Kanarski otoci

Tražite li trajekt Funchal Kanarski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Funchal i Kanarski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Empresa de Navegação Madeirense nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Funchal, Las Palmas De Gran Canaria ili Santa Cruz de Tenerife, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Funchal Kanarski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Empresa de Navegação Madeirense. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 2 trajektnih ruta između Funchal i Kanarski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Funchal Kanarski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Funchal do Kanarski otoci

Kanarski otoci: Dolazak trajektom iz Funchal i istraživanje regije

Kanarski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje na Kanarske otoke općenito je od studenog do travnja. Tijekom ovih zimskih mjeseci temperature su blage, s najvišim temperaturama koje dosežu oko 23-25 ​​stupnjeva Celzijusa, idealne za šetnju zlatnim pješčanim plažama ili istraživanje spektakularnih vulkanskih krajolika arhipelaga. Padalina je također manje zimi, što znači da možete uživati ​​u više sunčanih dana.

S druge strane, najgora sezona za posjet Kanarskim otocima je ljeto, od srpnja do rujna. Temperature mogu doseći najviše od 30 do 35 stupnjeva Celzija, što može učiniti aktivnosti na otvorenom neugodnima, osobito ako niste navikli na vrućinu. Osim toga, to je najturističkije razdoblje, plaže su krcate, a cijene više.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None