Fournoi
Izravno putovanje do Leipsoi trajekt
Leipsoi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Fournoi do Leipsoi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Fournoi - Leipsoi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Fournoi do Leipsoi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Fournoi do Leipsoi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Fournoi do Leipsoi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Fournoi Leipsoi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Fournoi i Leipsoi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Fournoi - Leipsoi

Polazna luka
Fournoi
Grčka
Luka dolaska
Leipsoi
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
40 km
Trajektne tvrtke
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Fournoi Leipsoi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Fournoi do Leipsoi pronaći ćete karte između 9 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 120 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Fournoi Leipsoi je 63 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Fournoi do Leipsoi je 1 sati 54 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 5 min da stignu do Leipsoi, dok će najbrži brodovi stići u Leipsoi za 1 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Fournoi u 09:05. Posljednji brod za Leipsoi napušta luku Fournoi u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Fournoi Leipsoi
63 €
Raspon cijena trajekta Fournoi Leipsoi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
9 € - 120 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Fournoi Leipsoi
1 sati 54 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Leipsoi
09:05
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Leipsoi
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Leipsoi
10:50
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Leipsoi
23:05

Zašto ići trajektom iz Fournoi u Leipsoi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Fournoi do Leipsoi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Leipsoi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Fournoi-Leipsoi idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Tijekom cijelog putovanja od Fournoi do Leipsoi, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Informacijski pult je gotovo uvijek prisutan na glavnoj palubi broda.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U Fournoi, iz luke, prošećite palubom broda Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Leipsoi započnete puni energije.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Fournoi do Leipsoi potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Leipsoi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Fournoi i Leipsoi?

Ako želite putovati između Fournoi i Leipsoi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Dodekanisos Seaways Fournoi Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Fournoi-Leipsoi i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Fournoi i Leipsoi. Dodekanisos Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Leipsoi iz Fournoi, a vrijeme putovanja je 1 sati 50 min. Više informacija o Dodekanisos Seaways
1 sati 50 min
2 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Fournoi Leipsoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Fournoi-Leipsoi i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Fournoi i Leipsoi. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Leipsoi iz Fournoi, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 10 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Fournoi? Gdje brodovi stižu u Leipsoi?

Polazna luka u Fournoi

Trajekti Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways polaze za Leipsoi iz sljedećih luka Fournoi:

Fournoi
Kartica

Luka dolaska u Leipsoi

Brodovi Hellenic Seaways ili Dodekanisos Seaways stižu u Leipsoi iz sljedećih luka:

Port of Leipsoi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Fournoi do Leipsoi, trebat će vam najmanje 1 sati 50 min da prijeđete 40 km između Fournoi i Leipsoi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Fournoi i Leipsoi) i trajektnoj tvrtki (Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Fournoi i Leipsoi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Fournoi i Leipsoi: Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Fournoi i Leipsoi prijeći ćete 40 km.

Za vožnju brodom od Fournoi do Leipsoi možete pronaći cijene između 9 € za najnižu i 120 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 63 €.

Prvi brod polazi u 09:05 za Leipsoi iz luke Fournoi.

Posljednji brod za Leipsoi obično isplovljava u 21:00 iz luke Fournoi.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska