Folegandros
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Folegandros do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Folegandros - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Folegandros do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Folegandros do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Folegandros do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Folegandros Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Folegandros i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Folegandros - Naxos

Polazna luka
Folegandros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
67 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Folegandros Naxos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Folegandros do Naxos pronaći ćete karte između 10 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 77 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Folegandros Naxos je 60 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Folegandros do Naxos je 3 sati 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 20 min da stignu do Naxos, dok će najbrži brodovi stići u Naxos za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Folegandros u 09:30. Posljednji brod za Naxos napušta luku Folegandros u 12:55.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Folegandros Naxos
60 €
Raspon cijena trajekta Folegandros Naxos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
10 € - 77 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Folegandros Naxos
3 sati 45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Naxos
09:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Naxos
12:55
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Naxos
12:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Naxos
17:15

Zašto ići trajektom iz Folegandros u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Folegandros do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Folegandros-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Folegandros Naxos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Folegandros-Naxos mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Folegandros Naxos sa Hellenic Seaways, Sea Jets ili ANEK Lines, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Folegandros na trajektu ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways koji će 67 km do Naxos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Naxos!

Koje tvrtke pružaju usluge između Folegandros i Naxos?

Ako želite putovati između Folegandros i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Folegandros Naxos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Folegandros-Naxos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Folegandros-Naxos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Folegandros i Naxos. Više informacija o ANEK Lines
Sea Jets Folegandros Naxos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Folegandros-Naxos i rezervirati kartu za Sea Jets između Folegandros i Naxos. Sea Jets ima 9 prelazaka tjedno u Naxos iz Folegandros, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Sea Jets
2 sati 10 min
9 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Folegandros Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Folegandros-Naxos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Folegandros i Naxos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Naxos iz Folegandros, a vrijeme putovanja je 3 sati 20 min. Više informacija o Hellenic Seaways
3 sati 20 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Folegandros? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Folegandros

Trajekti ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways polaze za Naxos iz sljedećih luka Folegandros:

Folegandros
Kartica
Folegandros
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Hellenic Seaways, Sea Jets ili ANEK Lines stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Folegandros do Naxos, trebat će vam najmanje 2 sati 10 min da prijeđete 67 km između Folegandros i Naxos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Folegandros i Naxos) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Sea Jets i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Folegandros i Naxos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Folegandros i Naxos: ANEK Lines, Sea Jets i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Folegandros Naxos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Folegandros i Naxos prijeći ćete 67 km.

Za vožnju brodom od Folegandros do Naxos možete pronaći cijene između 10 € za najnižu i 77 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 60 €.

Prvi brod polazi u 09:30 za Naxos iz luke Folegandros.

Posljednji brod za Naxos obično isplovljava u 12:55 iz luke Folegandros.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Folegandros Naxos?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Folegandros i Naxos. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Folegandros do iskrcaja u Naxos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Sea Jets i Hellenic Seaways. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Folegandros i Naxos.

Spreman za ukrcaj u Folegandros

Prije nego što započne putovanje trajektom Folegandros Naxos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Folegandros / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Folegandros. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Folegandros Naxos / Na trajektnom terminalu Folegandros pronađite šaltere ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Naxos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Folegandros koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Hellenic Seaways, Sea Jets ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Folegandros Naxos prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu ANEK Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Naxos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Naxos:

  • Luka Naxos je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Naxos s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Folegandros u Naxos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Naxos.
  • Siđite s broda i istražite Naxos / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Naxos. Konačno, vaš odmor u Naxos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska