Flamanville
Izravno putovanje do Guernsey trajekt
Guernsey
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Flamanville do Guernsey?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Flamanville - Guernsey? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Flamanville do Guernsey zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Flamanville do Guernsey može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Flamanville do Guernsey bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Manche Îles Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Flamanville Guernsey prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Manche Îles Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Flamanville i Guernsey, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Flamanville - Guernsey

Polazna luka
Flamanville
Francuska
Normandija
Luka dolaska
Guernsey
Ujedinjeno Kraljevstvo
Kanalski otoci
Udaljenost
52 km
Trajektne tvrtke
Manche Îles Express
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Flamanville Guernsey: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Flamanville do Guernsey pronaći ćete karte između 22 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 44 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Flamanville Guernsey je 36 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Flamanville do Guernsey je 1 sati 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 20 min da stignu do Guernsey, dok će najbrži brodovi stići u Guernsey za 1 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Flamanville u 09:00. Posljednji brod za Guernsey napušta luku Flamanville u 20:50.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Flamanville Guernsey
36 €
Raspon cijena trajekta Flamanville Guernsey (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
22 € - 44 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Flamanville Guernsey
1 sati 20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Guernsey
09:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Guernsey
20:50
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Guernsey
09:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Guernsey
21:10

Koje tvrtke pružaju usluge između Flamanville i Guernsey?

Ako želite putovati između Flamanville i Guernsey trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Manche Îles Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Manche Îles Express Flamanville Guernsey
Manche Îles Express
Osnovana 2005. zahvaljujući potpori Glavnog vijeća La Manchea, normanska brodarska tvrtka Manche Iles Express osigurava redovite veze između Flamanville i Guernsey i općenito između Cotentina i Kanalskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Flamanville-Guernsey i rezervirati kartu za Manche Îles Express između Flamanville i Guernsey. Manche Îles Express ima 5 prelazaka tjedno u Guernsey iz Flamanville, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Manche Îles Express
1 sati 10 min
5 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Flamanville? Gdje brodovi stižu u Guernsey?

Polazna luka u Flamanville

Trajekti Manche Îles Express polaze za Guernsey iz sljedećih luka Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Kartica

Luka dolaska u Guernsey

Brodovi Manche Îles Express stižu u Guernsey iz sljedećih luka:

Saint Peter Guernsey Terminal
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska