Putovanje trajektom Fethiye Dodekanesko otočje

Putovanje trajektom iz Fethiye u Dodekanesko otočje odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Fethiye u Dodekanesko otočje upravlja 2 brodskih kompanija (Sea Service ili Dodecanese Flying Dolphins) koje opslužuju luke Rodos i Fethiye.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Fethiye Dodekanesko otočje, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Sea Service i Dodecanese Flying Dolphins.

Trajekt Fethiye Dodekanesko otočje u brojkama

Sletjeti
Turska
Grčka
Broj križanja
7 prelazaka tjedno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Fethiye Dodekanesko otočje

Tražite li trajekt Fethiye Dodekanesko otočje? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Fethiye i Dodekanesko otočje. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Dodecanese Flying Dolphins ili Sea Service nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Fethiye ili Rodos, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Fethiye Dodekanesko otočje koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Sea Service ili Dodecanese Flying Dolphins. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Fethiye i Dodekanesko otočje!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Fethiye Dodekanesko otočje - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Fethiye do Dodekanesko otočje

Dodekanesko otočje: Dolazak trajektom iz Fethiye i istraživanje regije

Dodekanesko otočje: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za putovanje na Dodekanez je bez sumnje ljeto, od lipnja do rujna. U tom razdoblju klima je topla i sunčana, s prosječnim temperaturama između 25°C i 30°C. Dani su dugi i možete u potpunosti uživati ​​u plažama i vodenim aktivnostima. Mjeseci srpanj i kolovoz najtopliji su, ali i najposjećeniji od turista. Ako volite malo više mira, odlučite se za lipanj ili rujan.

S druge strane, najgore godišnje doba za putovanje na Dodekanez je zima. Od studenog do ožujka temperature znatno padaju, u prosjeku za 10°C. Vjetar također može biti prilično jak, čineći otoke nepoželjnima za aktivnosti na otvorenom. Osim toga, neki turistički objekti mogu biti zatvoreni tijekom ovog razdoblja.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None