Favignana
Izravno putovanje do Marettimo trajekt
Marettimo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Favignana do Marettimo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Favignana - Marettimo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Favignana do Marettimo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Favignana do Marettimo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Favignana do Marettimo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Favignana Marettimo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Favignana i Marettimo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Favignana - Marettimo

Polazna luka
Favignana
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Marettimo
Italija
Sicilija
Udaljenost
25 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
7 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Favignana Marettimo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Favignana do Marettimo pronaći ćete karte između 10 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 67 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Favignana Marettimo je 28 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Favignana do Marettimo je 1 sati 11 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 40 min da stignu do Marettimo, dok će najbrži brodovi stići u Marettimo za 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Favignana u 08:40. Posljednji brod za Marettimo napušta luku Favignana u 13:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Favignana Marettimo
28 €
Raspon cijena trajekta Favignana Marettimo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
10 € - 67 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Favignana Marettimo
1 sati 11 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Marettimo
08:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Marettimo
13:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Marettimo
09:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Marettimo
13:30

Zašto ići trajektom iz Favignana u Marettimo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Favignana do Marettimo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Marettimo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Favignana-Marettimo idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Favignana u Marettimo. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Favignana, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Marettimo vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Favignana i Marettimo vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Favignana u Marettimo rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Liberty Lines ili Siremar na udaljenosti od 25 km koja dijeli Favignana i Marettimo bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Marettimo jer je iskustvo tako ugodno!

Koje tvrtke pružaju usluge između Favignana i Marettimo?

Ako želite putovati između Favignana i Marettimo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Favignana Marettimo
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Favignana-Marettimo i rezervirati kartu za Liberty Lines između Favignana i Marettimo. Liberty Lines ima 7 prelazaka dnevno u Marettimo iz Favignana, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Liberty Lines
30 min
7 prelazaka dnevno
Siremar Favignana Marettimo
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Favignana-Marettimo i rezervirati kartu za Siremar između Favignana i Marettimo. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Favignana? Gdje brodovi stižu u Marettimo?

Polazna luka u Favignana

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Marettimo iz sljedećih luka Favignana:

Favignana
Kartica

Luka dolaska u Marettimo

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Marettimo iz sljedećih luka:

Marettimo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Favignana do Marettimo, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 25 km između Favignana i Marettimo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Favignana i Marettimo) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 7 prelazaka dnevno između Favignana i Marettimo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Favignana i Marettimo: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Favignana i Marettimo prijeći ćete 25 km.

Za vožnju brodom od Favignana do Marettimo možete pronaći cijene između 10 € za najnižu i 67 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 28 €.

Prvi brod polazi u 08:40 za Marettimo iz luke Favignana.

Posljednji brod za Marettimo obično isplovljava u 13:00 iz luke Favignana.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska