Dover
Izravno putovanje do Calais autobus, trajekt, dijeljenje prijevoza
Calais
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Dover do Calais?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Dover - Calais? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Dover do Calais zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Dover do Calais može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Dover do Calais bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ili Norfolk Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Dover Calais prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ili Norfolk Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Dover i Calais, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Dover - Calais

Polazna luka
Dover
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Calais
Francuska
Nord Pas de Calais
Udaljenost
42 km
Trajektne tvrtke
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Učestalost križanja
38 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Dover Calais: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Dover do Calais pronaći ćete karte između 36 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 168 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Dover Calais je 89 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Dover do Calais je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 30 min da stignu do Calais, dok će najbrži brodovi stići u Calais za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Dover u 06:55. Posljednji brod za Calais napušta luku Dover u 10:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Dover Calais
89 €
Raspon cijena trajekta Dover Calais (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
36 € - 168 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Dover Calais
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Calais
06:55
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Calais
10:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Calais
09:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Calais
13:10

Zašto ići trajektom iz Dover u Calais?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Dover do Calais može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Calais. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Dover-Calais idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ili Norfolk Line na udaljenosti od 42 km koja dijeli Dover i Calais bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Calais!
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Dover Calais ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Calais ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Dover Calais na Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ili P&O Ferries brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!

Koje tvrtke pružaju usluge između Dover i Calais?

Ako želite putovati između Dover i Calais trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ili Norfolk Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

P&O Ferries Dover Calais
P&O Ferries
P&O Ferries je engleska tvrtka sa sjedištem u Doveru. Naveden je na Vivanodi koja je komparator koji vam omogućuje da pronađete jeftini prijelaz P&O Ferries Dover Calais. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dover-Calais i rezervirati kartu za P&O Ferries između Dover i Calais. P&O Ferries ima 23 prelazaka dnevno u Calais iz Dover, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o P&O Ferries
1 sati 30 min
23 prelazaka dnevno
Irish Ferries Dover Calais
Irish Ferries
Tvrtka Irish Ferries upravlja pomorskim vezama između Irske i Velike Britanije te između Irske i Francuske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dover-Calais i rezervirati kartu za Irish Ferries između Dover i Calais. Više informacija o Irish Ferries
DFDS Seaways Dover Calais
DFDS Seaways
DFDS Seaways trajektna je tvrtka sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj koja pruža usluge prijevoza putnika i vozila između luka u sjevernoj Europi, posebice između luka Dover, Antwerpen i Calais u Velikoj Britaniji. Bretanja, ali i između luka Oslo i Kopenhagen, između luka Norveške i Švedske, kao i drugih luka u Europi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dover-Calais i rezervirati kartu za DFDS Seaways između Dover i Calais. DFDS Seaways ima 15 prelazaka dnevno u Calais iz Dover, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o DFDS Seaways
1 sati 30 min
15 prelazaka dnevno
Norfolk Line Dover Calais
Norfolk Line
Norfolk Line je tvrtka za prijevoz putnika koju je 2010. kupio DFDS Seaways. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dover-Calais i rezervirati kartu za Norfolk Line između Dover i Calais. Više informacija o Norfolk Line

Odakle polaze trajekti u Dover? Gdje brodovi stižu u Calais?

Polazna luka u Dover

Trajekti P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ili Norfolk Line polaze za Calais iz sljedećih luka Dover:

Dover Ferry Terminal
Kartica

Luka dolaska u Calais

Brodovi Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ili P&O Ferries stižu u Calais iz sljedećih luka:

Calais Terminal Est Car Ferry
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Dover do Calais, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 42 km između Dover i Calais.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Dover i Calais) i trajektnoj tvrtki (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways i Norfolk Line). Trenutno postoji 38 prelazaka dnevno između Dover i Calais.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Dover i Calais: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways i Norfolk Line.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

Prije rezervacije usporedite cijene DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Dover Calais, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Dover i Calais prijeći ćete 42 km.

Za vožnju brodom od Dover do Calais možete pronaći cijene između 36 € za najnižu i 168 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 89 €.

Prvi brod polazi u 06:55 za Calais iz luke Dover.

Posljednji brod za Calais obično isplovljava u 10:40 iz luke Dover.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Dover Calais?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Dover Calais prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ili Norfolk Line, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Dover do izlaska u Calais. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Dover i Calais.

Spreman za ukrcaj u Dover

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Dover Calais, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Dover / Morate stići u luku Dover dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ili P&O Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Dover Calais / Idite do šaltera Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ili P&O Ferries na trajektnom terminalu Dover kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Calais / Na trajektnom terminalu Dover emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ili P&O Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Život na trajektu između Dover i Calais

Na brodu P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ili Norfolk Line svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Calais je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Calais:

  • Približavanje luci Calais / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Calais.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Calais.
  • Siđite s broda i istražite Calais / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Calais ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Calais počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska