Putovanje trajektom Chios Kikladski otoci

Putovanje trajektom iz Chios u Kikladski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Chios u Kikladski otoci upravlja 1 brodskih kompanija (Hellenic Seaways) koje opslužuju luke Syros, Mykonos i Chios.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Chios Kikladski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Hellenic Seaways.

Trajekt Chios Kikladski otoci u brojkama

Sletjeti
Grčka
Broj križanja
4 prelazaka tjedno
Broj priključaka
3
Broj trajektnih veza
2
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Chios Kikladski otoci

Tražite li trajekt Chios Kikladski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Chios i Kikladski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Hellenic Seaways nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Chios, Mykonos ili Syros, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Chios Kikladski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Hellenic Seaways. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 2 trajektnih ruta između Chios i Kikladski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Chios Kikladski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Chios do Kikladski otoci

Kikladski otoci: Dolazak trajektom iz Chios i istraživanje regije

Kikladski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje na Ciklade općenito je od lipnja do rujna. Tijekom ovih mjeseci vrijeme je sunčano i toplo, s prosječnim temperaturama od 25°C do 35°C. Dani su dugi, što vam omogućuje potpuno uživanje na plažama i aktivnostima na otvorenom. More je također ugodne temperature, idealno za kupanje i vodene sportove.

Ako volite blaže temperature i manje gužve, proljeće (travanj-svibanj) i jesen (rujan-listopad) također su dobra vremena za posjet Cikladima. Tijekom ovih ranih sezona vrijeme je općenito ugodno, s prosječnim temperaturama u rasponu od 18°C ​​do 25°C. Cvijeće je u punom cvatu u proljeće, dodajući dodatnu notu ljepoti krajolika.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None