Chios
Izravno putovanje do Cesme trajekt
Cesme
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Chios do Cesme?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Chios - Cesme? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Chios do Cesme zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Chios do Cesme može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Chios do Cesme bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Ertürk Lines ili Turyol. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Chios Cesme prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ertürk Lines ili Turyol nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Chios i Cesme, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Chios - Cesme

Polazna luka
Chios
Grčka
Sjevernoegejski otoci
Luka dolaska
Cesme
Turska
Udaljenost
15 km
Trajektne tvrtke
Ertürk Lines, Turyol
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Chios Cesme: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Chios do Cesme pronaći ćete karte između 36 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 192 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Chios Cesme je 112 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Chios do Cesme je 35 min. Najsporijim trajektima trebat će 35 min da stignu do Cesme, dok će najbrži brodovi stići u Cesme za 35 min. Prvi trajekt polazi iz luke Chios u 08:30. Posljednji brod za Cesme napušta luku Chios u 18:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Chios Cesme
112 €
Raspon cijena trajekta Chios Cesme (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
36 € - 192 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Chios Cesme
35 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cesme
08:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cesme
18:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cesme
09:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cesme
19:35

Zašto ići trajektom iz Chios u Cesme?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Chios do Cesme može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Cesme. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Chios-Cesme idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Chios Cesme je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Ertürk Lines ili Turyol u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Cesme stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Chios i Cesme kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Chios, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Cesme vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Chios i Cesme vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Chios u Cesme rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Chios i Cesme?

Ako želite putovati između Chios i Cesme trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ertürk Lines ili Turyol koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
Tvrtka Ertürk Lines osigurava prijelaze u Turska i Grčka, a posebno pomorske veze između luka Chios i Cesme. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Chios-Cesme i rezervirati kartu za Ertürk Lines između Chios i Cesme. Ertürk Lines ima 7 prelazaka tjedno u Cesme iz Chios, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Ertürk Lines
20 min
7 prelazaka tjedno
Turyol Chios Cesme
Turyol
Tvrtka Turyol osigurava prijelaze u Turska i Grčka, a posebno pomorske veze između luka Chios i Cesme. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Chios-Cesme i rezervirati kartu za Turyol između Chios i Cesme. Turyol ima 3 prelazaka dnevno u Cesme iz Chios, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Turyol
40 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Chios? Gdje brodovi stižu u Cesme?

Polazna luka u Chios

Trajekti Ertürk Lines ili Turyol polaze za Cesme iz sljedećih luka Chios:

Chios
Kartica

Luka dolaska u Cesme

Brodovi Turyol ili Ertürk Lines stižu u Cesme iz sljedećih luka:

Cesme
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Chios do Cesme, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 15 km između Chios i Cesme.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Chios i Cesme) i trajektnoj tvrtki (Ertürk Lines i Turyol). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Chios i Cesme.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Chios i Cesme: Ertürk Lines i Turyol.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Ertürk Lines, Turyol.

Tijekom vašeg prijelaza između Chios i Cesme prijeći ćete 15 km.

Za vožnju brodom od Chios do Cesme možete pronaći cijene između 36 € za najnižu i 192 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 112 €.

Prvi brod polazi u 08:30 za Cesme iz luke Chios.

Posljednji brod za Cesme obično isplovljava u 18:00 iz luke Chios.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska