Ceuta
Izravno putovanje do Algeciras trajekt
Algeciras
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ceuta do Algeciras?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ceuta - Algeciras? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ceuta do Algeciras zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ceuta do Algeciras može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ceuta do Algeciras bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ceuta Algeciras prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ceuta i Algeciras, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ceuta - Algeciras

Polazna luka
Ceuta
Španija
Luka dolaska
Algeciras
Španija
Andaluzija
Udaljenost
29 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Učestalost križanja
20 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ceuta Algeciras: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ceuta do Algeciras pronaći ćete karte između 29 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 109 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ceuta Algeciras je 68 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ceuta do Algeciras je 1 sati 2 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Algeciras, dok će najbrži brodovi stići u Algeciras za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Ceuta u 06:30. Posljednji brod za Algeciras napušta luku Ceuta u 21:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ceuta Algeciras
68 €
Raspon cijena trajekta Ceuta Algeciras (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
29 € - 109 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ceuta Algeciras
1 sati 2 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Algeciras
06:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Algeciras
21:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Algeciras
07:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Algeciras
22:45

Zašto ići trajektom iz Ceuta u Algeciras?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ceuta do Algeciras može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Algeciras. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ceuta-Algeciras idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Ceuta Algeciras opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Algeciras započeti već odmorni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Ceuta do Algeciras, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Ceuta Algeciras ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ceuta i Algeciras?

Ako želite putovati između Ceuta i Algeciras trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Ceuta Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ceuta-Algeciras i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Ceuta i Algeciras. Acciona Trasmediterránea ima 5 prelazaka dnevno u Algeciras iz Ceuta, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
1 sati 10 min
5 prelazaka dnevno
Baleària Ceuta Algeciras
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ceuta-Algeciras i rezervirati kartu za Baleària između Ceuta i Algeciras. Baleària ima 10 prelazaka dnevno u Algeciras iz Ceuta, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Baleària
1 sati
10 prelazaka dnevno
Naviera Armas Ceuta Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ceuta-Algeciras i rezervirati kartu za Naviera Armas između Ceuta i Algeciras. Više informacija o Naviera Armas
FRS Iberia Ceuta Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektna kompanija sa sjedištem u Španjolskoj koja opslužuje regije Španjolske i Maroka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ceuta-Algeciras i rezervirati kartu za FRS Iberia između Ceuta i Algeciras. FRS Iberia ima 5 prelazaka dnevno u Algeciras iz Ceuta, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o FRS Iberia
1 sati
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Ceuta? Gdje brodovi stižu u Algeciras?

Polazna luka u Ceuta

Trajekti Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia polaze za Algeciras iz sljedećih luka Ceuta:

Ceuta
Kartica

Luka dolaska u Algeciras

Brodovi FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària ili Acciona Trasmediterránea stižu u Algeciras iz sljedećih luka:

Algeciras
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ceuta do Algeciras, trebat će vam najmanje 1 sati da prijeđete 29 km između Ceuta i Algeciras.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ceuta i Algeciras) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas i FRS Iberia). Trenutno postoji 20 prelazaka dnevno između Ceuta i Algeciras.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Ceuta i Algeciras: Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas i FRS Iberia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ceuta Algeciras, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ceuta i Algeciras prijeći ćete 29 km.

Za vožnju brodom od Ceuta do Algeciras možete pronaći cijene između 29 € za najnižu i 109 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 68 €.

Prvi brod polazi u 06:30 za Algeciras iz luke Ceuta.

Posljednji brod za Algeciras obično isplovljava u 21:45 iz luke Ceuta.

Kako se odvija trajektni prijelaz Ceuta Algeciras?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Ceuta i Algeciras. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Ceuta do izlaska u Algeciras. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Ceuta i Algeciras.

Polazak trajektom iz Ceuta

Prije nego što započne putovanje trajektom Ceuta Algeciras, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Ceuta / Morate stići u luku Ceuta dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària ili Acciona Trasmediterránea. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Ceuta Algeciras / Na trajektnom terminalu Ceuta pronađite šaltere Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Algeciras / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Ceuta koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Ceuta Algeciras trajekta

Na brodu Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Algeciras je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Algeciras:

  • Luka Algeciras je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Algeciras.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Ceuta u Algeciras u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Algeciras.
  • Siđite s broda i istražite Algeciras / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Algeciras može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Algeciras počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska