Preporučena ruta
Cesenatico
Izravno putovanje do Zadar trajekt
Zadar
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cesenatico
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rimini
Rimini
Putovanje trajekt za Zadar
Zadar
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cesenatico do Zadar?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cesenatico - Zadar? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cesenatico do Zadar zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cesenatico do Zadar može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cesenatico do Zadar bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Emilia Romagna Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cesenatico Zadar prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Emilia Romagna Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cesenatico i Zadar, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cesenatico - Zadar

Polazna luka
Cesenatico
Italija
Emilia-Romagna
Luka dolaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Udaljenost
227 km
Trajektne tvrtke
Emilia Romagna Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Cesenatico u Zadar?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cesenatico do Zadar može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Zadar. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cesenatico-Zadar idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Cesenatico Zadar opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Emilia Romagna Lines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Zadar stići potpuno opušteni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Cesenatico do Zadar. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Cesenatico Zadar na Emilia Romagna Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Cesenatico Zadar, pristupite vanjskim dijelovima broda Emilia Romagna Lines kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Zadar započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cesenatico i Zadar?

Ako želite putovati između Cesenatico i Zadar trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Emilia Romagna Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Emilia Romagna Lines Cesenatico Zadar
Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines je trajektna kompanija sa sjedištem u Italiji koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Italiji i Hrvatskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cesenatico-Zadar i rezervirati kartu za Emilia Romagna Lines između Cesenatico i Zadar. Više informacija o Emilia Romagna Lines

Odakle polaze trajekti u Cesenatico? Gdje brodovi stižu u Zadar?

Polazna luka u Cesenatico

Trajekti Emilia Romagna Lines polaze za Zadar iz sljedećih luka Cesenatico:

Cesenatico
Kartica

Luka dolaska u Zadar

Brodovi Emilia Romagna Lines stižu u Zadar iz sljedećih luka:

Zadar
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Cesenatico i Zadar
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Cesenatico i Zadar: Emilia Romagna Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Emilia Romagna Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Emilia Romagna Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Cesenatico Zadar, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Cesenatico i Zadar prijeći ćete 227 km.

Vaše iskustvo prijelaza Cesenatico Zadar

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Cesenatico i Zadar. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Emilia Romagna Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Cesenatico do izlaska u Zadar. Također ćete pronaći praktične informacije o Cesenatico i Zadar.

Spreman za ukrcaj u Cesenatico

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Cesenatico Zadar, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Cesenatico / Javite se na trajektnom terminalu Cesenatico u roku koji odredi tvrtka Emilia Romagna Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Cesenatico Zadar / Idite do šaltera Emilia Romagna Lines na trajektnom terminalu Cesenatico kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Zadar / S trajektnog terminala Cesenatico bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje Emilia Romagna Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Cesenatico Zadar prijelaz: na brodu...

Na brodu Emilia Romagna Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Zadar je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Zadar:

  • Približavanje luci Zadar / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Zadar. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Zadar s vanjskih paluba.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Cesenatico u Zadar u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Zadar.
  • Siđite s broda i Zadar je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Zadar može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Zadar počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska