Preporučena ruta
Cesenatico
Izravno putovanje do Rovinj autobus, trajekt
Rovinj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cesenatico
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cesenatico do Rovinj?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cesenatico - Rovinj? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cesenatico do Rovinj zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cesenatico do Rovinj može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cesenatico do Rovinj bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Emilia Romagna Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cesenatico Rovinj prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Emilia Romagna Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cesenatico i Rovinj, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cesenatico - Rovinj

Polazna luka
Cesenatico
Italija
Emilia-Romagna
Luka dolaska
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
138 km
Trajektne tvrtke
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Emilia Romagna Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Cesenatico u Rovinj?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cesenatico do Rovinj može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rovinj. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cesenatico-Rovinj idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Cesenatico-Rovinj mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Cesenatico Rovinj na Emilia Romagna Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Cesenatico Rovinj ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Cesenatico Rovinj je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Emilia Romagna Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Rovinj započeti već odmorni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cesenatico i Rovinj?

Ako želite putovati između Cesenatico i Rovinj trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Emilia Romagna Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Emilia Romagna Lines Cesenatico Rovinj
Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines je trajektna kompanija sa sjedištem u Italiji koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Italiji i Hrvatskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cesenatico-Rovinj i rezervirati kartu za Emilia Romagna Lines između Cesenatico i Rovinj. Više informacija o Emilia Romagna Lines

Odakle polaze trajekti u Cesenatico? Gdje brodovi stižu u Rovinj?

Polazna luka u Cesenatico

Trajekti Emilia Romagna Lines polaze za Rovinj iz sljedećih luka Cesenatico:

Cesenatico
Kartica

Luka dolaska u Rovinj

Brodovi Emilia Romagna Lines stižu u Rovinj iz sljedećih luka:

Rovinj
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Cesenatico i Rovinj
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Cesenatico i Rovinj: Emilia Romagna Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Emilia Romagna Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Emilia Romagna Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Cesenatico Rovinj, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Cesenatico i Rovinj prijeći ćete 138 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Cesenatico i Rovinj

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Cesenatico i Rovinj. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Cesenatico do iskrcaja u Rovinj kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises i Emilia Romagna Lines. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Cesenatico i Rovinj.

Polazak trajektom iz Cesenatico

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Cesenatico Rovinj:

  • Raspored prezentacija u luci Cesenatico / Morate stići u luku Cesenatico dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Emilia Romagna Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Cesenatico Rovinj / Idite do šaltera Emilia Romagna Lines na trajektnom terminalu Cesenatico kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Rovinj / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Cesenatico koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Emilia Romagna Lines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Život na trajektu između Cesenatico i Rovinj

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Emilia Romagna Lines po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Rovinj je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Rovinj:

  • Približavanje luci Rovinj / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Rovinj s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Rovinj.
  • Siđite s broda i istražite Rovinj / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Rovinj. Konačno, vaš boravak u Rovinj počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska