Cavo
Izravno putovanje do Portoferraio trajekt
Portoferraio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cavo do Portoferraio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cavo - Portoferraio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cavo do Portoferraio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cavo do Portoferraio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cavo do Portoferraio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Toremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cavo Portoferraio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Toremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cavo i Portoferraio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cavo - Portoferraio

Polazna luka
Cavo
Italija
Toskana
Luka dolaska
Portoferraio
Italija
Toskana
Udaljenost
10 km
Trajektne tvrtke
Toremar
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cavo Portoferraio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cavo do Portoferraio pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 15 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cavo Portoferraio je 15 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cavo do Portoferraio je 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 20 min da stignu do Portoferraio, dok će najbrži brodovi stići u Portoferraio za 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Cavo u 09:00. Posljednji brod za Portoferraio napušta luku Cavo u 12:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cavo Portoferraio
15 €
Raspon cijena trajekta Cavo Portoferraio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 15 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cavo Portoferraio
20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Portoferraio
09:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Portoferraio
12:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Portoferraio
09:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Portoferraio
13:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Cavo i Portoferraio?

Ako želite putovati između Cavo i Portoferraio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Toremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Toremar Cavo Portoferraio
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cavo-Portoferraio i rezervirati kartu za Toremar između Cavo i Portoferraio. Toremar ima 4 prelazaka dnevno u Portoferraio iz Cavo, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Toremar
20 min
4 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Cavo? Gdje brodovi stižu u Portoferraio?

Polazna luka u Cavo

Trajekti Toremar polaze za Portoferraio iz sljedećih luka Cavo:

Cavo
Kartica

Luka dolaska u Portoferraio

Brodovi Toremar stižu u Portoferraio iz sljedećih luka:

Portoferraio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska