Cavo
Izravno putovanje do Piombino trajekt
Piombino
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cavo do Piombino?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cavo - Piombino? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cavo do Piombino zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cavo do Piombino može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cavo do Piombino bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Moby Lines ili Toremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cavo Piombino prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Moby Lines ili Toremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cavo i Piombino, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cavo - Piombino

Polazna luka
Cavo
Italija
Toskana
Luka dolaska
Piombino
Italija
Toskana
Udaljenost
11 km
Trajektne tvrtke
Moby Lines, Toremar
Učestalost križanja
10 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cavo Piombino: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cavo do Piombino pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 110 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cavo Piombino je 34 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cavo do Piombino je 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Piombino, dok će najbrži brodovi stići u Piombino za 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Cavo u 07:10. Posljednji brod za Piombino napušta luku Cavo u 14:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cavo Piombino
34 €
Raspon cijena trajekta Cavo Piombino (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 110 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cavo Piombino
25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Piombino
07:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Piombino
14:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Piombino
07:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Piombino
15:10

Zašto ići trajektom iz Cavo u Piombino?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cavo do Piombino može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Piombino. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cavo-Piombino idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Cavo Piombino ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Na trajekt Cavo Piombino nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Piombino. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Moby Lines ili Toremar, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Cavo Piombino potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Piombino ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cavo i Piombino?

Ako želite putovati između Cavo i Piombino trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Moby Lines ili Toremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Moby Lines Cavo Piombino
Moby Lines
Moby Lines je talijanska trajektna kompanija koja plovi Sardinijom i Korzikom iz Italije od 1959. Kako rezervirati Moby Lines Cavo Piombino prijelaz? Korištenje Vivanode i njezine tražilice za više prijevoza! Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cavo-Piombino i rezervirati kartu za Moby Lines između Cavo i Piombino. Moby Lines ima 5 prelazaka dnevno u Piombino iz Cavo, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Moby Lines
30 min
5 prelazaka dnevno
Toremar Cavo Piombino
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cavo-Piombino i rezervirati kartu za Toremar između Cavo i Piombino. Toremar ima 5 prelazaka dnevno u Piombino iz Cavo, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Toremar
20 min
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Cavo? Gdje brodovi stižu u Piombino?

Polazna luka u Cavo

Trajekti Moby Lines ili Toremar polaze za Piombino iz sljedećih luka Cavo:

Cavo
Kartica

Luka dolaska u Piombino

Brodovi Toremar ili Moby Lines stižu u Piombino iz sljedećih luka:

Piombino
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Cavo do Piombino, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 11 km između Cavo i Piombino.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Cavo i Piombino) i trajektnoj tvrtki (Moby Lines i Toremar). Trenutno postoji 10 prelazaka dnevno između Cavo i Piombino.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Cavo i Piombino: Moby Lines i Toremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Moby Lines, Toremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Cavo i Piombino prijeći ćete 11 km.

Za vožnju brodom od Cavo do Piombino možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 110 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 34 €.

Prvi brod polazi u 07:10 za Piombino iz luke Cavo.

Posljednji brod za Piombino obično isplovljava u 14:40 iz luke Cavo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska