Casamicciola Terme
Izravno putovanje do Procida trajekt
Procida
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Casamicciola Terme do Procida?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Casamicciola Terme - Procida? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Casamicciola Terme do Procida zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Casamicciola Terme do Procida može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Casamicciola Terme do Procida bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su SNAV ili Caremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Casamicciola Terme Procida prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova SNAV ili Caremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Casamicciola Terme i Procida, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Casamicciola Terme - Procida

Polazna luka
Casamicciola Terme
Italija
Campania
Luka dolaska
Procida
Italija
Campania
Udaljenost
10 km
Trajektne tvrtke
SNAV, Caremar
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Casamicciola Terme Procida: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Casamicciola Terme do Procida pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 65 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Casamicciola Terme Procida je 32 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Casamicciola Terme do Procida je 27 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Procida, dok će najbrži brodovi stići u Procida za 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Casamicciola Terme u 07:10. Posljednji brod za Procida napušta luku Casamicciola Terme u 17:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Casamicciola Terme Procida
32 €
Raspon cijena trajekta Casamicciola Terme Procida (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 65 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Casamicciola Terme Procida
27 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Procida
07:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Procida
17:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Procida
07:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Procida
18:00

Zašto ići trajektom iz Casamicciola Terme u Procida?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Casamicciola Terme do Procida može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Procida. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Casamicciola Terme-Procida idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Casamicciola Terme Procida, pristupite vanjskim dijelovima broda SNAV ili Caremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Procida započnete puni energije.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Casamicciola Terme Procida potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Procida ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Casamicciola Terme Procida ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Casamicciola Terme i Procida?

Ako želite putovati između Casamicciola Terme i Procida trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući SNAV ili Caremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Casamicciola Terme-Procida i rezervirati kartu za SNAV između Casamicciola Terme i Procida. SNAV ima 4 prelazaka dnevno u Procida iz Casamicciola Terme, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o SNAV
20 min
4 prelazaka dnevno
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Tvrtka Caremar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Casamicciola Terme i Procida. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Casamicciola Terme-Procida i rezervirati kartu za Caremar između Casamicciola Terme i Procida. Više informacija o Caremar

Odakle polaze trajekti u Casamicciola Terme? Gdje brodovi stižu u Procida?

Polazna luka u Casamicciola Terme

Trajekti SNAV ili Caremar polaze za Procida iz sljedećih luka Casamicciola Terme:

Casamicciola
Kartica

Luka dolaska u Procida

Brodovi Caremar ili SNAV stižu u Procida iz sljedećih luka:

Procida
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Casamicciola Terme do Procida, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 10 km između Casamicciola Terme i Procida.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Casamicciola Terme i Procida) i trajektnoj tvrtki (SNAV i Caremar). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Casamicciola Terme i Procida.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Casamicciola Terme i Procida: SNAV i Caremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude SNAV, Caremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Casamicciola Terme i Procida prijeći ćete 10 km.

Za vožnju brodom od Casamicciola Terme do Procida možete pronaći cijene između 14 € za najnižu i 65 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 32 €.

Prvi brod polazi u 07:10 za Procida iz luke Casamicciola Terme.

Posljednji brod za Procida obično isplovljava u 17:30 iz luke Casamicciola Terme.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska