Capri
Izravno putovanje do Positano trajekt
Positano
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Capri do Positano?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Capri - Positano? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Capri do Positano zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Capri do Positano može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Capri do Positano bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Capri Positano prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Capri i Positano, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Capri - Positano

Polazna luka
Capri
Italija
Campania
Luka dolaska
Positano
Italija
Campania
Udaljenost
23 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Capri Positano: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Capri do Positano pronaći ćete karte između 21 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 22 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Capri Positano je 22 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Capri do Positano je 40 min. Najsporijim trajektima trebat će 50 min da stignu do Positano, dok će najbrži brodovi stići u Positano za 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Capri u 11:15. Posljednji brod za Positano napušta luku Capri u 17:32.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Capri Positano
22 €
Raspon cijena trajekta Capri Positano (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
21 € - 22 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Capri Positano
40 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Positano
11:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Positano
17:32
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Positano
11:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Positano
18:10

Zašto ići trajektom iz Capri u Positano?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Capri do Positano može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Positano. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Capri-Positano idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Capri Positano je suprotno! Trajekti kojima upravljaju NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Positano stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Capri Positano, od ukrcaja u luci Capri do iskrcaja u Positano, kvalificirano i nasmijano osoblje iz NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Capri Positano, pristupite vanjskim dijelovima broda NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Positano započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Capri i Positano?

Ako želite putovati između Capri i Positano trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Capri-Positano i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Capri i Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 3 prelazaka dnevno u Positano iz Capri, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 min
3 prelazaka dnevno
Alicost Capri Positano
Alicost
Tvrtka Alicost osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Capri i Positano. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Capri-Positano i rezervirati kartu za Alicost između Capri i Positano. Više informacija o Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Tvrtka Positano Jet osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Capri i Positano. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Capri-Positano i rezervirati kartu za Positano Jet između Capri i Positano. Više informacija o Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka u Tirenskom moru, uključujući Ischiju i Capri. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Capri-Positano i rezervirati kartu za Alilauro između Capri i Positano. Alilauro ima 7 prelazaka tjedno u Positano iz Capri, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Alilauro
1 sati 20 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Capri? Gdje brodovi stižu u Positano?

Polazna luka u Capri

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro polaze za Positano iz sljedećih luka Capri:

Capri
Kartica

Luka dolaska u Positano

Brodovi Alilauro, Positano Jet, Alicost ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Positano iz sljedećih luka:

Positano
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Capri do Positano, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 23 km između Capri i Positano.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Capri i Positano) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Alilauro). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Capri i Positano.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Capri i Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Alilauro.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Prije rezervacije usporedite cijene NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Capri Positano, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Capri i Positano prijeći ćete 23 km.

Za vožnju brodom od Capri do Positano možete pronaći cijene između 21 € za najnižu i 22 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 22 €.

Prvi brod polazi u 11:15 za Positano iz luke Capri.

Posljednji brod za Positano obično isplovljava u 17:32 iz luke Capri.

Kako se odvija trajektni prijelaz Capri Positano?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Capri i Positano, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Capri do iskrcaja u Positano kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Alilauro. Također ćete pronaći praktične informacije o Capri i Positano.

Ukrcaj u Capri

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Capri Positano:

  • Raspored prezentacija u luci Capri / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Capri. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Capri Positano / Na trajektnom terminalu Capri pronađite šaltere NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Positano / S trajektnog terminala Capri bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Alilauro za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Capri Positano trajekta

Na brodu Alilauro, Positano Jet, Alicost ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Positano je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Positano:

  • Luka Positano je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Positano s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Capri u Positano u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Positano.
  • Siđite s broda i Positano je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Positano može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Positano počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska