Putovanje trajektom Calvi Ligurija

Putovanje trajektom iz Calvi u Ligurija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Calvi u Ligurija upravlja 1 brodskih kompanija (Corsica Ferries) koje opslužuju luke Savona i Calvi.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Calvi Ligurija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Corsica Ferries.

Trajekt Calvi Ligurija u brojkama

Sletjeti
Francuska
Italija
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Calvi Ligurija

Tražite li trajekt Calvi Ligurija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Calvi i Ligurija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Corsica Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Calvi ili Savona, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Calvi Ligurija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Corsica Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Calvi i Ligurija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Calvi Ligurija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Calvi do Ligurija

Ligurija: Dolazak trajektom iz Calvi i istraživanje regije

Genova, glavni grad Ligurije, odlična je polazna točka za istraživanje regije. Započnite svoj obilazak u starom gradu, poznatom kao “centro storico”. Izgubite se u uskim ulicama i otkrijte brojne povijesne palače, crkve i živahne trgove. Ne propustite katedralu San Lorenzo, remek-djelo gotičke arhitekture i Palazzo Ducale, veličanstvenu palaču koja datira iz renesanse.

Nakon što ste istražili povijesno središte, uputite se do poznatog šetališta "Via Garibaldi". Ova veličanstvena ulica dom je raskošnih palača koje datiraju iz vremena Republike Genove. U nekima od njih sada se nalaze muzeji, poput Palazzo Bianco i Palazzo Rosso, koji nude impresivnu zbirku umjetnina.

Ligurija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Liguriji nedvojbeno je proljeće, od travnja do lipnja. U ovo doba godine temperature su ugodne, kreću se između 20 i 25 Celzijevih stupnjeva, a oborine su rjeđe. Ovo je također vrijeme kada su krajolici najcvjetniji, s veličanstvenim vrtovima i prirodnim parkovima koje treba otkriti. Možete uživati ​​na plažama bez ljetne gužve i istražiti šarmantna ribarska sela u regiji, poput poznatog "Cinque Terre".

Ljeto, od srpnja do kolovoza, također je dobro vrijeme za posjet Liguriji ako volite ljetnu vrućinu i uzbuđenje. Temperature mogu doseći i 30 stupnjeva Celzijevih, što je idealno za izležavanje na pješčanim plažama. No, važno je napomenuti da su ovi mjeseci i najturističkiji, pa očekujte velike gužve, posebice na glavnim turističkim mjestima.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None