Caleta del Sebo
Izravno putovanje do Haría trajekt
Haría
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Caleta del Sebo do Haría?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Caleta del Sebo - Haría? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Caleta del Sebo do Haría zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Caleta del Sebo do Haría može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Caleta del Sebo do Haría bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Caleta del Sebo Haría prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Caleta del Sebo i Haría, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Caleta del Sebo - Haría

Polazna luka
Caleta del Sebo
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Haría
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
5 km
Trajektne tvrtke
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Učestalost križanja
19 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Caleta del Sebo Haría: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Caleta del Sebo do Haría pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 15 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Caleta del Sebo Haría je 15 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Caleta del Sebo do Haría je 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 25 min da stignu do Haría, dok će najbrži brodovi stići u Haría za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Caleta del Sebo u 07:00. Posljednji brod za Haría napušta luku Caleta del Sebo u 10:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Caleta del Sebo Haría
15 €
Raspon cijena trajekta Caleta del Sebo Haría (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 15 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Caleta del Sebo Haría
25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Haría
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Haría
10:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Haría
07:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Haría
10:25

Zašto ići trajektom iz Caleta del Sebo u Haría?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Caleta del Sebo do Haría može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Haría. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Caleta del Sebo-Haría idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Caleta del Sebo u Haría rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero na udaljenosti od 5 km koja dijeli Caleta del Sebo i Haría bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Haría!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Caleta del Sebo Haría, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Caleta del Sebo i Haría?

Ako želite putovati između Caleta del Sebo i Haría trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Tvrtka Biosfera Express osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Caleta del Sebo i Haría. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Caleta del Sebo-Haría i rezervirati kartu za Biosfera Express između Caleta del Sebo i Haría. Biosfera Express ima 9 prelazaka dnevno u Haría iz Caleta del Sebo, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Biosfera Express
30 min
9 prelazaka dnevno
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Tvrtka Lineas Maritimas Romero osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Caleta del Sebo i Haría. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Caleta del Sebo-Haría i rezervirati kartu za Lineas Maritimas Romero između Caleta del Sebo i Haría. Lineas Maritimas Romero ima 10 prelazaka dnevno u Haría iz Caleta del Sebo, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Lineas Maritimas Romero
30 min
10 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Caleta del Sebo? Gdje brodovi stižu u Haría?

Polazna luka u Caleta del Sebo

Trajekti Biosfera Express ili Lineas Maritimas Romero polaze za Haría iz sljedećih luka Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kartica

Luka dolaska u Haría

Brodovi Lineas Maritimas Romero ili Biosfera Express stižu u Haría iz sljedećih luka:

Orzola
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Caleta del Sebo do Haría, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 5 km između Caleta del Sebo i Haría.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Caleta del Sebo i Haría) i trajektnoj tvrtki (Biosfera Express i Lineas Maritimas Romero). Trenutno postoji 19 prelazaka dnevno između Caleta del Sebo i Haría.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Caleta del Sebo i Haría: Biosfera Express i Lineas Maritimas Romero.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Tijekom vašeg prijelaza između Caleta del Sebo i Haría prijeći ćete 5 km.

Za vožnju brodom od Caleta del Sebo do Haría možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 15 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 15 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Haría iz luke Caleta del Sebo.

Posljednji brod za Haría obično isplovljava u 10:00 iz luke Caleta del Sebo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska