Preporučena ruta
Cagliari
Izravno putovanje do Civitavecchia trajekt
Civitavecchia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Cagliari
Putovanje let za Olbia
Olbia
Putovanje trajekt za Civitavecchia
Civitavecchia
Saznajte cijene
Cagliari
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Civitavecchia
Civitavecchia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cagliari do Civitavecchia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cagliari - Civitavecchia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cagliari do Civitavecchia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cagliari do Civitavecchia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cagliari do Civitavecchia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci ili Saremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cagliari Civitavecchia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cagliari i Civitavecchia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cagliari - Civitavecchia

Polazna luka
Cagliari
Italija
Sardinija
Luka dolaska
Civitavecchia
Italija
Latium
Udaljenost
392 km
Trajektne tvrtke
Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
13 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cagliari Civitavecchia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cagliari do Civitavecchia pronaći ćete karte između 43 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 202 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cagliari Civitavecchia je 122 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cagliari do Civitavecchia je 14 sati 43 min. Najsporijim trajektima trebat će 15 sati da stignu do Civitavecchia, dok će najbrži brodovi stići u Civitavecchia za 13 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Cagliari u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cagliari Civitavecchia
122 €
Raspon cijena trajekta Cagliari Civitavecchia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
43 € - 202 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cagliari Civitavecchia
14 sati 43 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Civitavecchia
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Civitavecchia
09:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Civitavecchia
11:00

Zašto ići trajektom iz Cagliari u Civitavecchia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cagliari do Civitavecchia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Civitavecchia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cagliari-Civitavecchia idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Cagliari Civitavecchia potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Civitavecchia ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Cagliari Civitavecchia, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Cagliari ukrcate na trajekt Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Civitavecchia. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cagliari i Civitavecchia?

Ako želite putovati između Cagliari i Civitavecchia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektna kompanija sa sjedištem u Cagliariju na Sardiniji. Osnovan 1946. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cagliari-Civitavecchia i rezervirati kartu za Tirrenia di Navigazione između Cagliari i Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione ima 7 prelazaka tjedno u Civitavecchia iz Cagliari, a vrijeme putovanja je 13 sati. Više informacija o Tirrenia di Navigazione
13 sati
7 prelazaka tjedno
Grimaldi Lines Cagliari Civitavecchia
Grimaldi Lines
Osnovan 1947., Grimaldi Lines ima sjedište u Napulju, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Europi i Sjevernoj Africi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cagliari-Civitavecchia i rezervirati kartu za Grimaldi Lines između Cagliari i Civitavecchia. Više informacija o Grimaldi Lines

Odakle polaze trajekti u Cagliari? Gdje brodovi stižu u Civitavecchia?

Polazna luka u Cagliari

Trajekti Tirrenia di Navigazione ili Grimaldi Lines polaze za Civitavecchia iz sljedećih luka Cagliari:

Cagliari
Kartica

Luka dolaska u Civitavecchia

Brodovi Grimaldi Lines ili Tirrenia di Navigazione stižu u Civitavecchia iz sljedećih luka:

Civitavecchia
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Cagliari i Civitavecchia
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Cagliari do Civitavecchia, trebat će vam najmanje 13 sati da prijeđete 392 km između Cagliari i Civitavecchia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Cagliari i Civitavecchia) i trajektnoj tvrtki (Tirrenia di Navigazione i Grimaldi Lines). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Cagliari i Civitavecchia.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Cagliari i Civitavecchia: Tirrenia di Navigazione i Grimaldi Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Cagliari i Civitavecchia prijeći ćete 392 km.

Za vožnju brodom od Cagliari do Civitavecchia možete pronaći cijene između 43 € za najnižu i 202 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 122 €.

Prvi brod polazi u 20:00 za Civitavecchia iz luke Cagliari.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska