Cadiz
Izravno putovanje do Santa Cruz de Tenerife trajekt
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Cadiz - Santa Cruz de Tenerife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Cadiz Santa Cruz de Tenerife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Cadiz - Santa Cruz de Tenerife

Polazna luka
Cadiz
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Santa Cruz de Tenerife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
1293 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
49 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Cadiz Santa Cruz de Tenerife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife pronaći ćete karte između 176 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 571 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Cadiz Santa Cruz de Tenerife je 374 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife je 20 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 20 sati 30 min da stignu do Santa Cruz de Tenerife, dok će najbrži brodovi stići u Santa Cruz de Tenerife za 20 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Cadiz u 14:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Cadiz Santa Cruz de Tenerife
374 €
Raspon cijena trajekta Cadiz Santa Cruz de Tenerife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
176 € - 571 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Cadiz Santa Cruz de Tenerife
20 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Cruz de Tenerife
14:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Cruz de Tenerife
09:30

Zašto ići trajektom iz Cadiz u Santa Cruz de Tenerife?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Cruz de Tenerife. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Cadiz-Santa Cruz de Tenerife idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Cadiz do Santa Cruz de Tenerife, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Cadiz u Santa Cruz de Tenerife. Tamo je sve lakše. Čim napustite Cadiz, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Santa Cruz de Tenerife vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Cadiz Santa Cruz de Tenerife, pristupite vanjskim dijelovima broda Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Santa Cruz de Tenerife započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife?

Ako želite putovati između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cadiz-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea ima 1 prelazaka tjedno u Santa Cruz de Tenerife iz Cadiz, a vrijeme putovanja je 49 sati. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
49 sati
1 prelazaka tjedno
Naviera Armas Cadiz Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Cadiz-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Naviera Armas između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife. Više informacija o Naviera Armas

Odakle polaze trajekti u Cadiz? Gdje brodovi stižu u Santa Cruz de Tenerife?

Polazna luka u Cadiz

Trajekti Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas polaze za Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka Cadiz:

Estacion Maritima Cádiz
Kartica

Luka dolaska u Santa Cruz de Tenerife

Brodovi Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea stižu u Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka:

Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife, trebat će vam najmanje 49 sati da prijeđete 1293 km između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Cadiz i Santa Cruz de Tenerife: Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Tijekom vašeg prijelaza između Cadiz i Santa Cruz de Tenerife prijeći ćete 1293 km.

Za vožnju brodom od Cadiz do Santa Cruz de Tenerife možete pronaći cijene između 176 € za najnižu i 571 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 374 €.

Prvi brod polazi u 14:00 za Santa Cruz de Tenerife iz luke Cadiz.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska