Bueu
Izravno putovanje do Ons trajekt
Ons
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Bueu do Ons?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Bueu - Ons? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Bueu do Ons zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Bueu do Ons može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Bueu do Ons bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Mar de Ons ili Naviera Nabia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Bueu Ons prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Mar de Ons ili Naviera Nabia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Bueu i Ons, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Bueu - Ons

Polazna luka
Bueu
Španija
Galicija
Luka dolaska
Ons
Španija
Galicija
Udaljenost
13 km
Trajektne tvrtke
Mar de Ons, Naviera Nabia
Učestalost križanja
7 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Bueu u Ons?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Bueu do Ons može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ons. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Bueu-Ons idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Mar de Ons ili Naviera Nabia na udaljenosti od 13 km koja dijeli Bueu i Ons bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Ons!
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Bueu-Ons mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Bueu Ons na Naviera Nabia ili Mar de Ons brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Bueu Ons, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Mar de Ons ili Naviera Nabia, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Bueu i Ons?

Ako želite putovati između Bueu i Ons trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Mar de Ons ili Naviera Nabia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons trajektna je tvrtka sa sjedištem u Španjolskoj koja nudi prijevoz između galicijskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bueu-Ons i rezervirati kartu za Mar de Ons između Bueu i Ons. Mar de Ons ima 8 prelazaka tjedno u Ons iz Bueu, a vrijeme putovanja je 55 min. Više informacija o Mar de Ons
55 min
8 prelazaka tjedno
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Tvrtka Naviera Nabia osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Bueu i Ons. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bueu-Ons i rezervirati kartu za Naviera Nabia između Bueu i Ons. Naviera Nabia ima 6 prelazaka dnevno u Ons iz Bueu, a vrijeme putovanja je 55 min. Više informacija o Naviera Nabia
55 min
6 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Bueu? Gdje brodovi stižu u Ons?

Polazna luka u Bueu

Trajekti Mar de Ons ili Naviera Nabia polaze za Ons iz sljedećih luka Bueu:

Bueu
Kartica

Luka dolaska u Ons

Brodovi Naviera Nabia ili Mar de Ons stižu u Ons iz sljedećih luka:

Ons Island
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Bueu do Ons, trebat će vam najmanje 55 min da prijeđete 13 km između Bueu i Ons.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Bueu i Ons) i trajektnoj tvrtki (Mar de Ons i Naviera Nabia). Trenutno postoji 7 prelazaka dnevno između Bueu i Ons.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Bueu i Ons: Mar de Ons i Naviera Nabia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijekom vašeg prijelaza između Bueu i Ons prijeći ćete 13 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska