Brjanslaekur
Izravno putovanje do Flatey trajekt
Flatey
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Brjanslaekur do Flatey?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Brjanslaekur - Flatey? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Brjanslaekur do Flatey zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Brjanslaekur do Flatey može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Brjanslaekur do Flatey bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Seatours. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Brjanslaekur Flatey prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Seatours nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Brjanslaekur i Flatey, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Brjanslaekur - Flatey

Polazna luka
Brjanslaekur
Island
Luka dolaska
Flatey
Island
Udaljenost
21 km
Trajektne tvrtke
Seatours
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Brjanslaekur Flatey: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Brjanslaekur do Flatey pronaći ćete karte između 19 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 25 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Brjanslaekur Flatey je 23 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Brjanslaekur do Flatey je 1 sati. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do Flatey, dok će najbrži brodovi stići u Flatey za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Brjanslaekur u 12:00. Posljednji brod za Flatey napušta luku Brjanslaekur u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Brjanslaekur Flatey
23 €
Raspon cijena trajekta Brjanslaekur Flatey (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
19 € - 25 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Brjanslaekur Flatey
1 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Flatey
12:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Flatey
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Flatey
13:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Flatey
19:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Brjanslaekur i Flatey?

Ako želite putovati između Brjanslaekur i Flatey trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Seatours koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Seatours Brjanslaekur Flatey
Seatours
Tvrtka Seatours osigurava prijelaze u Island, a posebno pomorske veze između luka Brjanslaekur i Flatey. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brjanslaekur-Flatey i rezervirati kartu za Seatours između Brjanslaekur i Flatey. Seatours ima 14 prelazaka tjedno u Flatey iz Brjanslaekur, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Seatours
1 sati
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Brjanslaekur? Gdje brodovi stižu u Flatey?

Polazna luka u Brjanslaekur

Trajekti Seatours polaze za Flatey iz sljedećih luka Brjanslaekur:

Brjanslaekur
Kartica

Luka dolaska u Flatey

Brodovi Seatours stižu u Flatey iz sljedećih luka:

Flatey
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska