Brest
Izravno putovanje do Ouessant trajekt
Ouessant
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Brest do Ouessant?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Brest - Ouessant? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Brest do Ouessant zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Brest do Ouessant može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Brest do Ouessant bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Penn Ar Bed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Brest Ouessant prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Penn Ar Bed nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Brest i Ouessant, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Brest - Ouessant

Polazna luka
Brest
Francuska
Bretanja
Luka dolaska
Ouessant
Francuska
Bretanja
Udaljenost
45 km
Trajektne tvrtke
Penn Ar Bed
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Brest i Ouessant?

Ako želite putovati između Brest i Ouessant trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Penn Ar Bed koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Penn Ar Bed Brest Ouessant
Penn Ar Bed
Tvrtka Penn Ar Bed osigurava prijelaze u Francuska, a posebno pomorske veze između luka Brest i Ouessant. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Brest-Ouessant i rezervirati kartu za Penn Ar Bed između Brest i Ouessant. Više informacija o Penn Ar Bed

Odakle polaze trajekti u Brest? Gdje brodovi stižu u Ouessant?

Polazna luka u Brest

Trajekti Penn Ar Bed polaze za Ouessant iz sljedećih luka Brest:

Brest - Penn Ar Bed
Kartica

Luka dolaska u Ouessant

Brodovi Penn Ar Bed stižu u Ouessant iz sljedećih luka:

Ile de Ouessant
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska