Bastia
Izravno putovanje do Portoferraio trajekt
Portoferraio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Bastia do Portoferraio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Bastia - Portoferraio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Bastia do Portoferraio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Bastia do Portoferraio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Bastia do Portoferraio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Bastia Portoferraio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Bastia i Portoferraio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Bastia - Portoferraio

Polazna luka
Bastia
Francuska
Korzika
Luka dolaska
Portoferraio
Italija
Toskana
Udaljenost
72 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Bastia Portoferraio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Bastia do Portoferraio pronaći ćete karte između 20 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 115 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Bastia Portoferraio je 60 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Bastia do Portoferraio je 1 sati 39 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati da stignu do Portoferraio, dok će najbrži brodovi stići u Portoferraio za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Bastia u 06:30. Posljednji brod za Portoferraio napušta luku Bastia u 07:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Bastia Portoferraio
60 €
Raspon cijena trajekta Bastia Portoferraio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
20 € - 115 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Bastia Portoferraio
1 sati 39 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Portoferraio
06:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Portoferraio
07:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Portoferraio
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Portoferraio
10:15

Koje tvrtke pružaju usluge između Bastia i Portoferraio?

Ako želite putovati između Bastia i Portoferraio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Bastia Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bastia-Portoferraio i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Bastia i Portoferraio. Corsica Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Portoferraio iz Bastia, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Corsica Ferries
1 sati 30 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Bastia? Gdje brodovi stižu u Portoferraio?

Polazna luka u Bastia

Trajekti Corsica Ferries polaze za Portoferraio iz sljedećih luka Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Kartica

Sa stanice:

Ako stignete na stanicu Bastia, imate nekoliko mogućnosti da dođete do trajektnog terminala. Prije svega, možete uzeti taksi sa stanice, što će vam omogućiti da stignete brzo i udobno. Vožnja taksijem od željezničke stanice do trajektnog terminala obično traje oko 10-15 minuta, a cijena varira ovisno o udaljenosti.

Druga alternativa je korištenje javnog prijevoza. U blizini željezničke stanice nalazi se autobusna stanica "Gare Bastia" gdje možete uzeti autobusnu liniju 1. Cijena autobusne karte je oko 1,50 eura.

Od kolodvora do trajektnog terminala možete doći i pješice.

Iz zračne luke Bastia-Poretta:

Ako stignete u zračnu luku Bastia, također imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala. Prije svega, možete uzeti taksi od zračne luke. Vožnja taksijem od zračne luke do trajektnog terminala obično traje oko 30 minuta.

Druga alternativa je korištenje posebnog prijevoza “Navette Aéroport” koji povezuje zračnu luku Bastia sa željezničkom stanicom Bastia. Ovaj prijevoz vozi redovito, a rasporedi su usklađeni s dolascima i odlascima letova. Vožnja shuttleom traje oko 40 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

Automobilom :

Ako odlučite doći do trajektnog terminala automobilom, možete pratiti putokaze prema luci Bastia. Kada ste u gradu, slijedite putokaze za "Trgovsku luku" ili "Trajektni terminal". Pristup trajektnom pristaništu dobro je označen i lako ćete pronaći parking u blizini.

Glavne ceste kojima možete lako doći do trajektnog terminala su N193 i cesta Territoriale 11 (T11). Kako biste došli do trajektnog terminala s N193, jednostavno slijedite znakove za "Port de Commerce" i nastavite ravno dok ne dođete do terminala. S T11 izađite na izlaz "Bastia Centre-ville" i zatim slijedite znakove za "Port de Commerce".

Važno je napomenuti da vrijeme putovanja automobilom može varirati ovisno o prometnim uvjetima. Preporučljivo je ostaviti malu rezervu kako biste stigli na vrijeme za ukrcaj.

Luka dolaska u Portoferraio

Brodovi Corsica Ferries stižu u Portoferraio iz sljedećih luka:

Portoferraio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska