Preporučena ruta
Bastia
Izravno putovanje do Nice trajekt, let
Nice
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Bastia
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak za Calvi
Calvi
Putovanje trajekt, let za Nice
Nice
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Bastia do Nice?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Bastia - Nice? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Bastia do Nice zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Bastia do Nice može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Bastia do Nice bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries ili Moby Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Bastia Nice prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Moby Lines ili Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Bastia i Nice, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Bastia - Nice

Polazna luka
Bastia
Francuska
Korzika
Luka dolaska
Nice
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Udaljenost
209 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries, Moby Lines
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Bastia Nice: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Bastia do Nice pronaći ćete karte između 21 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 288 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Bastia Nice je 86 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Bastia do Nice je 8 sati 16 min. Najsporijim trajektima trebat će 11 sati da stignu do Nice, dok će najbrži brodovi stići u Nice za 6 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Bastia u 06:00. Posljednji brod za Nice napušta luku Bastia u 19:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Bastia Nice
86 €
Raspon cijena trajekta Bastia Nice (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
21 € - 288 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Bastia Nice
8 sati 16 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Nice
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Nice
19:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Nice
06:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Nice
23:55

Zašto ići trajektom iz Bastia u Nice?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Bastia do Nice može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Nice. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Bastia-Nice idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Na trajekt Bastia Nice nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Nice. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Moby Lines ili Corsica Ferries ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Nice.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Bastia Nice opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Moby Lines ili Corsica Ferries dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Nice stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Moby Lines ili Corsica Ferries na udaljenosti od 209 km koja dijeli Bastia i Nice bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Bastia Nice prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Bastia i Nice?

Ako želite putovati između Bastia i Nice trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Moby Lines ili Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Moby Lines Bastia Nice
Moby Lines
Moby Lines je talijanska trajektna kompanija koja plovi Sardinijom i Korzikom iz Italije od 1959. Kako rezervirati Moby Lines Bastia Nice prijelaz? Korištenje Vivanode i njezine tražilice za više prijevoza! Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bastia-Nice i rezervirati kartu za Moby Lines između Bastia i Nice. Više informacija o Moby Lines
Corsica Ferries Bastia Nice
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Bastia-Nice i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Bastia i Nice. Corsica Ferries ima 6 prelazaka tjedno u Nice iz Bastia, a vrijeme putovanja je 5 sati. Više informacija o Corsica Ferries
5 sati
6 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Bastia? Gdje brodovi stižu u Nice?

Polazna luka u Bastia

Trajekti Moby Lines ili Corsica Ferries polaze za Nice iz sljedećih luka Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Kartica

Sa stanice:

Ako stignete na stanicu Bastia, imate nekoliko mogućnosti da dođete do trajektnog terminala. Prije svega, možete uzeti taksi sa stanice, što će vam omogućiti da stignete brzo i udobno. Vožnja taksijem od željezničke stanice do trajektnog terminala obično traje oko 10-15 minuta, a cijena varira ovisno o udaljenosti.

Druga alternativa je korištenje javnog prijevoza. U blizini željezničke stanice nalazi se autobusna stanica "Gare Bastia" gdje možete uzeti autobusnu liniju 1. Cijena autobusne karte je oko 1,50 eura.

Od kolodvora do trajektnog terminala možete doći i pješice.

Iz zračne luke Bastia-Poretta:

Ako stignete u zračnu luku Bastia, također imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala. Prije svega, možete uzeti taksi od zračne luke. Vožnja taksijem od zračne luke do trajektnog terminala obično traje oko 30 minuta.

Druga alternativa je korištenje posebnog prijevoza “Navette Aéroport” koji povezuje zračnu luku Bastia sa željezničkom stanicom Bastia. Ovaj prijevoz vozi redovito, a rasporedi su usklađeni s dolascima i odlascima letova. Vožnja shuttleom traje oko 40 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

Automobilom :

Ako odlučite doći do trajektnog terminala automobilom, možete pratiti putokaze prema luci Bastia. Kada ste u gradu, slijedite putokaze za "Trgovsku luku" ili "Trajektni terminal". Pristup trajektnom pristaništu dobro je označen i lako ćete pronaći parking u blizini.

Glavne ceste kojima možete lako doći do trajektnog terminala su N193 i cesta Territoriale 11 (T11). Kako biste došli do trajektnog terminala s N193, jednostavno slijedite znakove za "Port de Commerce" i nastavite ravno dok ne dođete do terminala. S T11 izađite na izlaz "Bastia Centre-ville" i zatim slijedite znakove za "Port de Commerce".

Važno je napomenuti da vrijeme putovanja automobilom može varirati ovisno o prometnim uvjetima. Preporučljivo je ostaviti malu rezervu kako biste stigli na vrijeme za ukrcaj.

Luka dolaska u Nice

Brodovi Corsica Ferries ili Moby Lines stižu u Nice iz sljedećih luka:

Nice Terminal Passager 1
Kartica

Kako doći do stanice s trajektnog terminala u Nici?

Gradskim prijevozom:
- Okvirno trajanje: 15-20 minuta
- Autobusna linija broj 7: Možete uzeti autobus broj 57 sa stanice "Port Lympia" koja se nalazi u blizini luke i sići na stanici "Gare Thiers". Putovanje do kolodvora traje otprilike 35 minuta.
- Okvirna cijena: 1,50 eura

Taksijem:
- Okvirno trajanje: 10-15 minuta
- Taksi: možete pronaći taksije ili rezervirati Uber iz lučkog pristaništa. Vožnja taksijem do kolodvora može trajati oko 10-15 minuta, ovisno o prometu.
- Okvirna cijena: 15-20 eura

Kako doći do zračne luke iz luke u Nici?

Ako želite stići do zračne luke iz luke u Nici, ovdje su dostupne različite mogućnosti prijevoza.

Gradskim prijevozom:
- Okvirno trajanje: 40-45 minuta
- Tramvaj: Možete uzeti tramvaj L2 prema zračnoj luci sa stanice "Port Lympia" koja se nalazi u blizini luke. Putovanje do zračne luke traje otprilike 40-45 minuta, ovisno o prometu.
- Okvirna cijena: 6 eura

Taksijem:
- Okvirno trajanje: 20-25 minuta
- Taksi: možete pronaći taksije ili rezervirati Uber iz lučkog pristaništa. Vožnja taksijem do zračne luke traje otprilike 20-25 minuta, ovisno o prometu.
- Okvirna cijena: 25-30 eura

Osobnim automobilom:
- Okvirno trajanje: 20-25 minuta
- Upute: Pri izlasku iz luke slijedite znakove za "Aerodrom" i brzo ćete stići na aerodrom. Putokazi će vas voditi kroz cijelo putovanje.
- Postoji nekoliko parkirališta koja se plaćaju u zračnoj luci u Nici, gdje možete sigurno parkirati svoj automobil.

Kako doći do centra grada iz luke u Nici?

Ako želite doći do središta grada iz luke Nice, ovdje su dostupne različite mogućnosti prijevoza.

Gradskim prijevozom:
- Okvirno trajanje: 10-15 minuta
- Tramvaj L1 ili L2: Nekoliko minuta hoda od luke, naći ćete tramvajsku stanicu "Garibaldi" za liniju 1 i "Port Lympia" za liniju 2. Možete uzeti tramvaj br. 1 prema "Las Planas" i sići na stanici "Place Masséna" u srcu grada. Putovanje do centra grada traje otprilike 10-15 minuta.
- Okvirna cijena: 1,50 eura

Taksijem:
- Okvirno trajanje: 10 minuta
- Taksi: možete pronaći taksije ili rezervirati Uber iz lučkog pristaništa. Vožnja taksijem do centra grada traje oko 10 minuta, ovisno o prometu.
- Okvirna cijena: 15-20 eura

Osobnim automobilom:
- Okvirno trajanje: 10 minuta
- Upute: Kako biste došli do centra grada iz luke, slijedite upute za centar Nice. Putokazi će vas voditi kroz cijelo putovanje.
- U centru grada Nice postoji nekoliko parkirališta koja se plaćaju, gdje možete sigurno parkirati svoj automobil.

Ostali alternativni prijelazi između Bastia i Nice
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Bastia do Nice, trebat će vam najmanje 5 sati da prijeđete 209 km između Bastia i Nice.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Bastia i Nice) i trajektnoj tvrtki (Moby Lines i Corsica Ferries). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Bastia i Nice.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Bastia i Nice: Moby Lines i Corsica Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Corsica Ferries, Moby Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Bastia i Nice prijeći ćete 209 km.

Za vožnju brodom od Bastia do Nice možete pronaći cijene između 21 € za najnižu i 288 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 86 €.

Prvi brod polazi u 06:00 za Nice iz luke Bastia.

Posljednji brod za Nice obično isplovljava u 19:30 iz luke Bastia.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska