Putovanje trajektom Bari Crna Gora

Putovanje trajektom iz Bari u Crna Gora odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Bari u Crna Gora upravlja 1 brodskih kompanija (Montenegro Lines) koje opslužuju luke Bar i Bari.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Bari Crna Gora, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Montenegro Lines.

Trajekt Bari Crna Gora u brojkama

Sletjeti
Italija
Crna Gora
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Bari Crna Gora

Tražite li trajekt Bari Crna Gora? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Bari i Crna Gora. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Montenegro Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Bari ili Bar, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Bari Crna Gora koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Montenegro Lines. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Bari i Crna Gora!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Bari Crna Gora - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Bari do Crna Gora

Crna Gora: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Crna Gore luke:
Crna Gora ima tri glavna luka iz kojih možete krenuti na trajektni izlet. Luka Kotor, smještena u Kotronskom zaljevu, popularno je polazište za otkrivanje veličanstvenog zaljeva i slikovitog okruženja. Luka bara, na obali Jadrana, također nudi veze s mnogim međunarodnim destinacijama, što ga čini praktičnim izborom za putnike izvan zemlje. Konačno, luka Zelenika, u blizini Herceg Novi, još je jedno idealno polazište za istraživanje jasnih voda Jadrana.

Crna Gora otoka:
Za ljubitelje prirodne ljepote, Crnogori su otoci apsolutno. Arhipelag Kotor Bouches uključuje nekoliko veličanstvenih otoka, poput otoka Mamula i otoka Sveti Stefan, koji nude prekrasne pejzaže i besprijekorne pješčane plaže. Trajekt vam omogućuje da posjetite neke od ovih otoka, gdje se možete opustiti na plaži, uživati ​​u vodenim sportovima ili istražiti tradicionalna sela.

Crna Gora: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Crnoj Gori je bez sumnje ljeto, od lipnja do rujna. U to vrijeme zemlja uživa u sunčanom i toplom vremenu, idealnom za izležavanje na plažama jadranske obale ili istraživanje šarmantnih povijesnih gradova poput Kotora i Budve. Prosječne temperature u to vrijeme su između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih, što ga čini izvrsnim odredištem za one koji traže sunce.

Međutim, ako želite izbjeći turističku gužvu i iskoristiti povoljnije cijene, proljeće i jesen su također dobra sezona za posjet Crnoj Gori. Proljeće u travnju i svibnju karakteriziraju ugodne temperature i bujni zeleni krajolici, što ga čini idealnim vremenom za pješačenje kroz nacionalne parkove, poput Nacionalnog parka Durmitor. U jesen, u rujnu i listopadu, temperature su još uvijek blage i možete uživati ​​u ljepoti jesenskih boja u planinama.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None