Preporučena ruta
Barcelona
Izravno putovanje do Porto Torres trajekt
Porto Torres
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Barcelona
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Marseille
Marseille
Putovanje trajekt za Porto Torres
Porto Torres
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Barcelona do Porto Torres?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Barcelona - Porto Torres? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Barcelona do Porto Torres zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Barcelona do Porto Torres može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Barcelona do Porto Torres bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Grimaldi Lines ili La Meridionale. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Barcelona Porto Torres prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Grimaldi Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Barcelona i Porto Torres, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Barcelona - Porto Torres

Polazna luka
Barcelona
Španija
Katalonija
Luka dolaska
Porto Torres
Italija
Sardinija
Udaljenost
526 km
Trajektne tvrtke
Grimaldi Lines, La Meridionale
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
12 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Barcelona Porto Torres: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Barcelona do Porto Torres pronaći ćete karte između 35 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 320 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Barcelona Porto Torres je 97 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Barcelona do Porto Torres je 13 sati 19 min. Najsporijim trajektima trebat će 14 sati 15 min da stignu do Porto Torres, dok će najbrži brodovi stići u Porto Torres za 12 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Barcelona u 02:30. Posljednji brod za Porto Torres napušta luku Barcelona u 23:59.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Barcelona Porto Torres
97 €
Raspon cijena trajekta Barcelona Porto Torres (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
35 € - 320 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Barcelona Porto Torres
13 sati 19 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Porto Torres
02:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Porto Torres
23:59
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Porto Torres
09:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Porto Torres
16:45

Koje tvrtke pružaju usluge između Barcelona i Porto Torres?

Ako želite putovati između Barcelona i Porto Torres trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Grimaldi Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Grimaldi Lines Barcelona Porto Torres
Grimaldi Lines
Osnovan 1947., Grimaldi Lines ima sjedište u Napulju, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Europi i Sjevernoj Africi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Barcelona-Porto Torres i rezervirati kartu za Grimaldi Lines između Barcelona i Porto Torres. Grimaldi Lines ima 4 prelazaka tjedno u Porto Torres iz Barcelona, a vrijeme putovanja je 12 sati 20 min. Više informacija o Grimaldi Lines
12 sati 20 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Barcelona? Gdje brodovi stižu u Porto Torres?

Polazna luka u Barcelona

Trajekti Grimaldi Lines polaze za Porto Torres iz sljedećih luka Barcelona:

Barcelona
Kartica

Sa stanice

Sa stanice Barcelona-Sants

Najjednostavniji i najekonomičniji način da dođete do trajektnog terminala s ove postaje je uzeti liniju podzemne željeznice L3 koja će vas odvesti izravno do trajektne luke u Barceloni. Za ovo putovanje potrebno je oko 20 minuta i cijena karte za metro.

Na izlazu s kolodvora također ćete pronaći taksije kako biste lako stigli do luke za manje od 15 minuta. Cijena putovanja će stoga biti puno viša od vožnje javnim prijevozom. Dopustite oko 15 eura.

Sa stanice Barcelona-Francia

Ova postaja udaljena je 1,5 km od trajektnog terminala. Ako nemate previše prtljage, do trajektnog terminala možete stići za 20 minuta

Ako želite ići javnim prijevozom, autobusne linije D20 i H14 trebaju vam oko 15 minuta.

Iz zračne luke Josep Tarradellas Barcelona-El Prat (BCN)

Ako stignete u zračnu luku Barcelona, ​​imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala.

  1. Prijevoz do zračne luke: prijevoz do zračne luke dostupan je od zračne luke do trajektnog terminala s vezom na liniju podzemne željeznice L3. Kartu možete kupiti u zračnoj luci na šalteru prijevoza. Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena je oko 10 €.

  2. Metro: Također možete uzeti metro da biste došli do trajektnog terminala iz zračne luke. Uzmite liniju L9 Sud ili "L9S" na terminalu 1 ili 2 zračne luke i siđite na stanici "Zona Universitària". Odatle idite linijom podzemne željeznice L3 do stanice "Drassanes", koja se nalazi u blizini trajektnog terminala.

Dođite automobilom do trajektnog terminala u Barceloni

Ako želite do trajektnog terminala doći automobilom, evo detaljnih uputa s glavnih prometnica:

  1. S autoceste AP-7 izađite na izlaz 21 prema Barceloni Centre/Port Vell.
  2. Nastavite autocestom Ronda Litoral (B-10) i idite na izlaz 21 prema Paral·lel/Montjuïc.
  3. Slijedite znakove za Parall·el i nastavite duž avenije do trajektnog terminala.

Trajanje putovanja automobilom ovisi o prometu, ali općenito se procjenjuje na 20 do 30 minuta od glavnih cesta. Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja.

Luka dolaska u Porto Torres

Brodovi Grimaldi Lines stižu u Porto Torres iz sljedećih luka:

Porto Torres
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Barcelona i Porto Torres
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Barcelona do Porto Torres, trebat će vam najmanje 12 sati 20 min da prijeđete 526 km između Barcelona i Porto Torres.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Barcelona i Porto Torres) i trajektnoj tvrtki (Grimaldi Lines). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Barcelona i Porto Torres.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Barcelona i Porto Torres: Grimaldi Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Grimaldi Lines, La Meridionale.

Za vožnju brodom od Barcelona do Porto Torres možete pronaći cijene između 35 € za najnižu i 320 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 97 €.

Prvi brod polazi u 02:30 za Porto Torres iz luke Barcelona.

Posljednji brod za Porto Torres obično isplovljava u 23:59 iz luke Barcelona.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska